Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Artikkelit

Laajempia ja syvemmin asioita esille tuovat artikkelit antavat Eurheilu.com seuraajille mahdollisuuden ymmärtää enemmän tämän hetken tapahtumista ja asioista. Sivustomme tarjoaa artikkeleita mielenkiintoisista aiheista, tuoden esille elektronisen urheilun maailmaa.

Kaupallinen yhteistyö: Digi- ja väestötietovirasto. Rahapelaaminen puhututtaa myös esportsissa – Spamned on aina pitänyt huolta tiukoista rajoista

Rahapelaamiseen liittyvistä ongelmista puhutaan laajasti mediassa, ja mediassa esiin nostetaan varsinkin pelikoneisiin ja esimerkiksi erilaiseen kasinopelaamiseen liittyvät ongelmat. Yhä enemmän puhutaan myös siitä, kuinka e-urheilu ja rahapelaaminen liittyvät yhteen. Suomi.fi -verkkopalvelusta löytyy tietoa ja tukea rahapeliongelman hallintaan.

Raahessa opiskellaan esportsia melkein 140 vuotta vanhassa rakennuksessa

Raahessa e-urheilua toisen asteen opiskelijoille opettaa Nyyrikki Esportsin entinen manageri Sami Lehto.

Pandoran boxi

Tämä artikkelimme on teille valmentajille, huoltajille, opettajille, tukihenkilöille ja vertaisille. Kirjoitus päättää myös Matiaksen ja minun yhteisen artikkelisarjan mielen hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Kyberturvallisuus ja elektroninen urheilu: Kuinka pysyä turvassa?

Tässä artikkelissa kerromme elektronisen urheilun kyberturvallisuudesta, ja siitä mitä askelia on syytä ottaa, jotta pysyt turvassa pelatessasi.

Pian voi jälleen hakea KOVA Akatemiaan – opiskelijat kehuvat valmennusta ja yhteishenkeä

KOVA Akatemian opiskelijoita valmentaa esimerkiksi KOVAn entinen CS:GO-pelaaja Lauri "Pietola" Hietala.

Nukkumisen hyödyt ja rytmin palauttaminen

Performancen perusteet- sarjan alussa kävin läpi nukkumista ja sen merkitystä. Nukutko riittävästi? Entä, jos et nuku riittävästi? Miten palaudut illan pelin jälkeen? Millaiset iltarutiinit sinulla on? Tässä artikkelissa pureudutaan siihen, miten koko päivän rytmittäminen vaikuttaa nukkumiseen ja päin vastoin. Pääset kertaamaan aiemmat artikkelini täältä:Nukkuminen ROCKS!5 KOVAa syytä MIKSI NUKKUA Kerrataan nukkumisen hyötyjä Minulla ei ole […]

Pelaaja, keskity hyvinvointiisi – pelaa paremmin ensi vuonna!

Uusi vuosi innostaa usein tekemään lupauksia paremman ja terveellisemmän elämän tavoittelemiseksi. Tsekkaa tästä vinkit siihen, kuinka pelaajana voit voida paremmin!

Näissä paikoissa videopelifanit haluavat vierailla!

Voi olla, että jo lähitulevaisuudessa uskallamme matkustaa vapaammin. Mitä jos seuraava matkakohteesi sijoittuisi videopeleistä tuttuihin maisemiin?