Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Artikkelit

Laajempia ja syvemmin asioita esille tuovat artikkelit antavat Eurheilu.com seuraajille mahdollisuuden ymmärtää enemmän tämän hetken tapahtumista ja asioista. Sivustomme tarjoaa artikkeleita mielenkiintoisista aiheista, tuoden esille elektronisen urheilun maailmaa.

Erik ”EKI” Tammenpää: ”Tasaisuus, hyvät hermot, pelinluku, ja vastustajaan adaptoituminen ehdottomasti neljä isointa vahvuuttani”

Vasta 21-vuotias Erik "EKI" Tammenpää on erittäin tunnettu nimi konsolikiekon parissa. Nuoresta iästä huolimatta Tammenpää on jo päässyt urallaan kokemaan erittäin paljon.

Mia ”illbiocandy” Ruumensaari: ”Oma mielipiteeni on se, että porukka ei välitä siitä kumman sukupuolen edustaja on kyseessä jos osaa pelata”

Mia Ruumensaaren ensikosketus konsolikiekkoon tapahtui jo lapsena, joka sitten lopulta vei naisen mennessään. Nykypäivänä hän pelaa konsolikiekkoa SJ Gamingissä.

Pelaajien horoskooppi: SYYSKUU

Syksy hiipii pikku hiljaa, ja illat onkin mukava viettää tietokoneen näytön valossa. Katso, mitä tähdet kertovat serverillä tapahtuvaksi!

KOVAn uuden AWP-pelaajan tavoitteena on olla maailman paras

Jarkko "spargo" Rahja nähdään pelaamassa KOVAn riveissä ensimmäisen kerran jo tänään!

Flashpointissa menestyneen HAVU:n CS:GO-pelaaja vaihtaa Valorantiin!

Aaro "hoody" Peltokangas kertoo, että motivaatio Counter-Strike: Global Offensiveen on ollut kadoksissa jo pidemmän aikaa.

PELAAJIEN HOROSKOOPPI: ELOKUU

Syksy hiipii pikkuhiljaa, ja pelaajien horoskooppi on taas täällä! Katso, mitä tähdet tuovat serverille tässä kuussa.

Tuukka Kuha: ”Jokaisella itseään kunnioittavalla organisaatiolla on omat arvot, joita tulee vaalia”

Euroopan mestari, moninkertainen SM-mitalisti, kapteeni ja pidetty tiimipelaaja sellainen on HAVUn NHL-joukkuetta kipparoiva Tuukka ”flyerkungen” Kuha.

PELAAJIEN HOROSKOOPPI: KESÄKUU

Katso, mitä sinulle tässä kuussa tapahtuu pelaajahoroskooppisi mukaan!