Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Artikkelit

Laajempia ja syvemmin asioita esille tuovat artikkelit antavat Eurheilu.com seuraajille mahdollisuuden ymmärtää enemmän tämän hetken tapahtumista ja asioista. Sivustomme tarjoaa artikkeleita mielenkiintoisista aiheista, tuoden esille elektronisen urheilun maailmaa.

Kuusi peliä, joita pelata tänä juhannuksena

Kuka sanoi, ettei juhannuksena muka voisi pelata videopelejä?

Nämä neljä käsiliikettä voivat parantaa pelisuoritustasi!

Nämä liikkeet pitävät kätesi kunnossa, vaikka pelatessa vierähtäisi useampi tunti!

Korona kurittaa pelikeskuksia – mesenaattikampanja viimeinen hätähuuto

Espoossa sijaitseva pelikeskus Game Cave avasi ovensa vain hetkiä ennen Suomen ensimmäisiä koronarajoituksia. Nyt se taistelee voidakseen jatkaa toimintaansa.

Helpotusta kilpapelaajan hektiseen arkeen: Raaka-aineet ja reseptit suoraan ovelle

Kaupallinen yhteistyö Ruokaboksin kanssa: Kotiovelle tuotava Ruokaboksi sisältää viikon aterioiden raaka-aineet ja reseptit, joten esimerkiksi kauppareissuihin kuluvan ajan voi käyttää pelaamiseen.

16-vuotiaana kymmeniä tuhansia maailmanmestaruudesta voittanut Lauri “Cyanide” Happonen pitää itseään säästäväisenä: “En mä päälle päin näytä siltä, et mulla ois jotain rahaa”

Kaupallinen yhteistyö Säästöpankin kanssa: Lauri "Cyanide" Happonen on säästänyt peliurallaan ansaitsemansa voittorahat, ja kiinnostunut viime vuosina sijoittamisesta.

Lisää liikkuvuutta & parempaa keskittymistä

Antti Hagqvistin sanoja lain atakseni "Varianssin avulla saavutamme paremman energisyyden tason, suorituskyvyn ja pysyvämmän terveyden." Haasta itsesi ja hyvinvointisi. Ota tästä vinkki tai kaikki lisätäksesi varianssia pelaamiseen taukojumpan muodossa. Vinkit sopivat myös muille paljon istumalihaksiaan sekä ylävartaloaan kuormittaville.

Pelaamista ja uuden oppimista yhdessä – kesällä järjestetään pelileirejä ympäri Suomen!

Monille kesän pelileireille on vielä tilaa jäljellä. Pelaamisen lisäksi leireillä on tarjolla myös muuta mielekästä tekemistä nuorille!

Spamnedin inventory on noin 5000 euron arvoinen – CS-sijoittamisella on mahdollista tienata

Kaupallinen yhteistyö Säästöpankin kanssa: Teemu "Spamned" Rissaselle pelihahmojen ulkonäkö on tärkeää, ja siitä syystä esimerkiksi CS:GO-skinit kiinnostavat häntä.