Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Artikkelit

Laajempia ja syvemmin asioita esille tuovat artikkelit antavat Eurheilu.com seuraajille mahdollisuuden ymmärtää enemmän tämän hetken tapahtumista ja asioista. Sivustomme tarjoaa artikkeleita mielenkiintoisista aiheista, tuoden esille elektronisen urheilun maailmaa.

Haastattelussa Euroopan huipulle nousseen ENCEn PUBG-joukkueen Rustanmar: "Jos vihut juoksee tähtäimeen, painaa vaan mouse-ykköstä."

Nyt puhuu PUBGin Eurooppa-liigassa ylivoimaisesti eniten tappoja saanut ENCEn Miro "Rustanmar" Ruotsi.

CS:GO: StarSeries yllätti suomalaiset, muut osasivat odottaa lopputulosta – Lue i-Leaguen 7. kauden jälkipyykki

StarLadderin järjestämän StarSeries i-League Season 7 -turnauksen tulos oli odotettava, mutta karvas ENCEn fanikunnalle.

Suomalaiset ylivoimaisia Euroopan PUBG-liigan ratkaisevalla viikolla - ENCE on ehdoton ykkönen

PUBGin Eurooppa-liigan TOP4-joukkueista kolme koostuu suomalaisista pelaajista.

Suomalaiset dominoivat Euroopan PUBG-liigassa 2 peliviikon jälkeen – ENCE toiseen peräkkäiseen peliviikon voittoon

Euroopan PUBG-liigaa on pelattu nyt kaksi viikkoa. Ensimmäistä vaihetta on jäljellä enää yksi peliviikko, joka aiempien tapaan jakautuu jälleen neljälle eri päivälle. Jokaisena päivänä pelataan yhteensä 5 eri peliä, joista joukkueet keräävät pisteitä sijoitustensa ja saamiensa tappojen perusteella. Liigan ensimmäisellä peliviikolla ENCE sijoittui jaetulle ykkössijalle G2 Esportsin kanssa pistein 162 (uutinen). Eilen päättyi liigan toinen […]

E-urheilun harrastusmahdollisuudet ovat Suomessa laajat – Täällä nuoret pääsevät pelaamaan

Katso, missä kaikkialla pääset hiomaan pelitaitojasi.

Suomeen nousi fanien toimesta oma R6: Siege -liiga - ”Aioinkin tulla vain casteriksi, mutta näin se sitten levisi siitä.”

Suomi on kovan luokan Rainbow Six: Siege -maa. Euroopan Pro Leaguesta löytyy peräti kahdeksan suomalaispelaajaa neljästä eri joukkueesta: G2 Esportsin JNSzki, Le Stream Esportin UUNO, Team Secretin Fonkers sekä Mousesportsin suomalaisrunko Willkey, Bounssi, SHA77E ja SlebbeN.

ENCE noussut 190 sijaa CS:GO-tilastoissa alle vuodessa - Miten tähän päästiin?

Suomalaisen eurheilu-organisaation ENCEn cs:go-joukkueella on takanaan tapahtumarikas vuosi. Matka huipulle ei ole ollut helppo, mutta se on nostanut fanien rakastaman joukkueen yhdeksi maailman parhaista. Mistä kaikki alkoi? 12. maaliskuuta 2018 ENCE ilmoitti tehneensä 2-vuotisen sopimuksen joukkueen awp-pelaajan Aleksi ”allu” Jallin kanssa (uutinen). Vajaan kuukauden kuluttua myös loput joukkueen tulevista pelaajista julkistettiin. Heitä olivat: Aleksi ”Aleksib” […]

Turun ANC juhlisti sadatta Super Smash Bros. -turnaustaan - Klubi kerää paikallisia peliharrastajia yhteen joka viiikko

Turun Akateeminen Nintendo Club (ANC) vietti torstaina merkkipäivää, kun pystyyn oli laitettu järjestyksessä sadas viikottainen Super Smash Bros. -turnaus. Tapahtuma pidettiin Turun Yliopiston kampuskappelissa, joka oli saatu tupotäyteen peliharrastajia.