CS:GO:n arvoturnaus, PGL Major Stockholm 2021 on aivan nurkan takana, kun turnaus alkaa 16 joukkueen voimin Challengers -vaiheella 26. lokakuuta. Hype on jo viikkojen ajan ollut valtava – eikä suotta, onhan LAN-tapahtumaa odotettu jo kauan, eikä palkintopottikaan ole vaatimattomimmasta päästä: Yhteensä turnauksessa on jaossa 2 miljoonaa dollaria!

ENCEn entinen huipputähti Aleksi ”Allu” Jalli pureutui Majoreihin ja joukkeisiin yhdessä vedonlyöntiasiantuntija Olli Kosken kanssa. Erityisen mielenkiintoissa jaksossa on Kosken tekemä ranking-taulukko, johon herrat paneutuvat tarkasti jakson aikana.

– Sanotaanko näin, että Entropiqiin asti voidaan puhua sellaisista joukkueista, jotka mun mielestä voi tän majorin voittaa, Koski pohtii listaustaan. Entropiq on listauksessa sijalla 14.

Jaksossa ruoditaan tarkemmin erityisesti Heroicin, Natus Vinceren, G2:sen sekä tietysti ENCEn joukkueita, ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Jalli huomauttaa, että hänen entinen joukkueensa on viime kuukausien aikana tehnyt loistavaa nousua, eikä ole poissuljettua, että joukkue haastaisi ennakkosuosikit, kuten Natus Vinceren ja Vitalityn.

– Mitä mä ite ajattelen siitä, yks on että tehään asioita silleen et uskotaan siihen tekemiseen elikkä Snappin IGL-toiminta et mitä tahansa siel sanotaan niin se otetaan ja tehään, oli se sit teoriassa hyvä tai huono niin se tehdään, Jalli kehuu joukkuetta.

– Jos katotaan ENCEn matseja, niin se on vähä semmonen on/off-joukkue että tavallaan jos lähtee hyvin voi olla et matsi on tosi nopeesti 16-5 tai 16-6 voittoon, ja toisaalta jos lähtee huonosti niin sitten voi tulla takkiin samalla tavalla. Se on sellanen asia, mihin toivottavasti kundit on keskittynyt, Jalli pohtii.

Luottamusta entisen joukkueen menestymiseen Major-turnauksessa kuitenkin löytyy. Jalli uskoo, että mikäli joukkue saa pidettyä yllä hyvän draivin, tulee myös hyviä tuloksia.

– Encen laittaisin itse mustaksi hevoseksi, joka pystyy varmasti haastamaan ennakkosuosikkeja jos saa vaan kaikki hommat natsaan hyvin, Jalli uskoo.

Voit katsoa koko jakson täältä.