Jussi ”Airax” Airaksinen siirtyi KOVAn IGL:n rooliin viime keväänä, ja on sen jälkeen puhunut avoimesti siitä, että joukkueen tähtäimessä on HLTV:n top30 sijoitus viimeistään ensi vuonna. Road to 30 -dokumenttisarjassa Airaksinen kertoo avoimesti menneisyydestään, johon on kuulunut vaikeitakin ajanjaksoja, jotka ovat sisältäneet muun muassa paniikkikohtauksia.

Dokumenttisarjasta on ilmestynyt kaksi osaa, ja ensimmäinen niistä on nähtävissä täällä. Ensimmäisessä osassa niin Airaksinen itse kuin hänen isoveljensä kuvailevat lapsuutta sekä sitä, että Airaksinen on alusta saakka ollut päättäväinen ja periksiantamaton.

– Kyllä mä oon aina ollut sellanen pelaaja, et oon halunnu päättää asioista, Airaksinen kuvailee itseään pelaajana dokumentissa.

Dokumenttisarjan toisessa osassa seurataan KOVAn haasteiden täyttämää syksyä. Airaksinen itse joutui sairaslomalle vain vähän pelaajatauon päättymisen jälkeen, ja se aiheutti masennusta.

– Pari viikkoa valmentajan paikalla opetti pelistä paljon uutta, Airaksinen kuitenkin toteaa dokumentissa löytäen tilanteesta myös valoisan puolen.

Dokkarisarjan toisen jakson pääset katsomaan suoraa täältä.

Esports media solutions Oy omistaa eurheilu.comin ja KOVAn.