Meillä on ilo julkaista, että Epicenter-turnauksen päätyttyä mainittu Manila Major -studio tulee tapahtumaan.

eUrheilu.com lyöttäytyy yhteen Veikkaushuoneen ja Casinohuoneen kanssa tarjotakseen kotimaisille Dota 2 -seuraajille viidettä koko viikoksi. Katsojat tulevat saamaan seurattavaa tiistaista alkaen, Manila Majorin pudotuspelien alkaessa. Viikonloppuna pelataan ensin semi-finaalit ja sunnuntaina turnaus huipentuu lower bracket -finaaliin ja itse grand finaaliin.

Aikataulu on eurooppalaisille, sekä amerikkalaisille ikävä, sillä aikaerojen takia pelit alkavat hyvin aikaisin aamulla. Kaikki pelit kuitenkin juonnetaan ja aikataulut päivitetään päivittäin, jotta seuraavan aamun pelit ovat varmasti tiedossa.

Tiistaina kannattaa kuitenkin olla hereillä, sillä pudotuspelit alkavat myös suomalaisvahvistuksella pelaavan Team Liqudin myötä!


Ensimmäisen päivän pelit:

Tiistai 7. Peli
05:00 bo3 – Liquid Vs. MVP.P
08:20 bo3 – Na`Vi Vs. OG
11:40 bo1 – Wings Vs. coL
13:00 bo1 – Alliance Vs. Mineski
14:20 bo1 – EG Vs. VG.R
15:40 bo1 – Empire Vs. Secret

Studiossa vieraina tullaan näkemään kotimaisen Dota 2 -skenen kerma, sillä selostajina ja analyytikkoina nähdään niin ammattipelaajia, eSports-persoonia, sekä täysin uusia kasvoja.

Tapahtuman isäntänä toimii eUrheilu.comin Benjamin ”Notahax” Läärä.

Hypecasterina nähdään Taurorasta ja Epicenter-lähetyksestä tuttu Arttu ”Olvitenu” Hämäläinen!

Ammattiselostuksesta vastaavat myös tutut nimet, kuten Nipsu ja Okke-Virtahepo.

Muita lähetykseen osallistuvia henkilöitä ovat mm. Ouker, Rmape, EgE, Topsu, KillSupreme, JohnTheWriter, MERIPURSU ja Fetaa.

Päivitämme tietoja sitä mukaan, kun turnaus alkaa ja pelit etenevät. Näitä odotellessa voit lukea Manila Major -esikatsauksen, jossa Johan ”SunTzu” Järvinen kävi läpi turnauksen alkukohtia ja ennakoi miten group stage tulisi päättymään.