Joukkueen uusin tulokas Benjamin ”BigG00se” Isohanni vastasi muutamaan kysymykseen. Lisäksi Team Gigantin manageri Tomi ”Tombha” Rinne kertoi hieman joukkueen tilanteesta.

Elektroniikkajätti Gigantti lähti mukaan eurheiluun hankkimalla entisen Ninjas in Pyjamas kokoonpanon. Lue koko uutinen täältä.

Täysin sama Ninjas in Pyjamas kokoonpano ei kuitenkaan päätynyt Team Gigantille, vaan joukkueen ”Main support” vaihtui Isohanniin. Isohanni pelasi aikaisemmin Alfa Squad joukkueessa, joka saavutti kovia tuloksia mm. Overwatch Contenders -turnauksessa.

Tomi ”Tombha” Rinne

Manageri Tomi ”Tombha” Rinne valotti hieman joukkueen tilannetta:

— Idea lähti heti siitä kun NiP vapautti oman kokonpanonsa. Näin kyseisessä joukkueessa edelleen potentiaalia ja ”sehän nyt vaan olisi tyhmää antaa poikien olla vapaalla jalalla”, joten rupesimme välittömästi neuvottelemaan kyseisestä investoinnista. Gigantti mahdollistaa pelaajille täyden keskittymisen pelaamiseen ja luvassa on myös pelkkiä turnauksia. Nopean aikataulun vuoksi emme ole ehtineet vielä järjestämään photoshootia, mutta sen jälkeen voimme todennäköisesti kertoa lisää jatkosta. Pelaaminen Gigantin nimissä ei tule jäämään pelkästään Assemblyihin!

Benjamin ”BigG00se” Isohanni

Mitkä fiilikset nyt, kun pääsit vanhojen NiP pelaajien joukkueeseen?

— Hyvillä fiiliksillä kun pääsee pelaamaan kokeneiden konkareiden kanssa.

Miten lähdit alunperin Overwatchiin?

Overwatchiin lähdin lähinnä parin kaverin takia, aloitettiin pelaamaan joskus s1 kilpailullisen saapuessa ja pelailtiin kolmestaan. Siitä tuli vain paljon pelitunteja kasaan.

Mikä sun ja Alfa Squadin tilanne oli sen jälkeen kun Perttu ja cheridormi lähti? Oliko silloin heti uusi tiimi hakusessa?

Oli jo aikaisemmin tiedossa RiP:in tarvitsevan main supporttia niin otin heti yhteyttä sen jälkeen kun Perttu ja cheridormi ilmoittivat lähtevänsä tiimistä. Tiimi oli tietoinen päätöksestäni hetki cheridormin ja Pertun lähdettyä.

Miksi Alfa Squadille kävi näin? Saitte kuitenkin kovia tuloksia?

Pelit meni hyvin ennen Contenderssia ja Contenderssissa. Itse turnauksen jälkeen pelaaminen ei ollut enää niin hyvää, ja vaikeuksia tuli matkanvarrella mitä oltiin jo korjattu. Lopulta nähtiin, että olisi parempi lähteä eri suuntiin.

Miten päädyit tähän kokoonpanoon? Oletko ollut aikaisemmin tekemisissä jonkun kanssa?

En ole ollut pelaamassa tiimissä kenenkään kanssa ennen, mutta on tullut ennestään pelattua comppia duona esim. Fragin kanssa. Suomi scene on melko pieni, niin suomen sisällä tunnetaan kaikki pelaajat tai suurinosa. RiP otti minuun yhteyttä lähinnä Fragin ja Seitan kautta  ja sain hetken miettimisaikaa. Loppujenlopuksi cheridormin  ja Pertun lähteminen Alfa Squadista varmisti päätökseni.

Miten roolit jakautuu nykyisellä kokoonpanolla?

Roolit jakautuvat niinkuin aikaisemminkin RiP:issä, mukaan laskien minut eli siis: Fragi tank, Zappis Flex tank, Davin Hitscan, Linkzr Flex DPS, Zuppehw Flex Support ja BigG00se Main support

Mitä luulet, että assyillä Asus Rogissa käy? Oletteko ehtineet harjoitella?

Uskon suoriutuvamme hyvin. Luulen, että meillä on suuri mahdollisuus voittaa. Olemme ehtineet harjoitella reilu viikon uuden rosterilisäyksen jälkeen ja scrimit menneet suht hyvin.

Paljonko teidän tulee scrimmailtua?

Pääsääntöisesti tulee scrimattua 6 kertaa viikossa 6 tuntia päivässä.

Kansikuva: twitter