LanTrekeillä käytävä AHLMAN Overwatch -turnaus esitetään eUrheilu.comin Twitch-kanavalla. Mukana turnauksessa on muun muassa Assemblyillä toiseksi tullut Helsinki REDS.

Turnaus alkaa huomenna perjantaina neljältä. Kilpailun finaalit pelataan lauantaina. Pelit selostaa itseoikeutetusti jo ennestään eUrheilu.comin kanavalta tuttu Tomi “Tombha” Rinne.

Itse turnaukselta Tombha odottaa paljon. Tombhan mielestä on erityisen mielenkiintoista nähdä pelaamassa niin vanhoja tuttuja kasvoja, kuin uusiakin joukkueita.

-Helsinki REDS on osoittanut kyntensä ihan kansainvälisesti, joten heidän pelinsä kannattaa katsoa,Tombha vinkkaa katsojille.

Turnauksen tasoa Tombha ei lähde arvioimaan.

-Suurin osa joukkueista on kuitenkin uusia kokoonpanoja, joten lähden enempää arvailematta avoimin mielin lähestymään pelien kulkua.

Uusi päivitys tuo myös mielenkiintoa turnaukseen. Voitaisiinko peleissä nähdä esimerkiksi buffatuja Bastionia ja Mercyä?

Aivan varmasti tullaan näkemään muutoksia hahmo-valinnoissa. Bastion tällä hetkellä erittäin vahvassa kunnossa, myös Mercyä ja Roadhogia tullaan todennäköisesti näkemään useaan kertaan, Tombha arvioi.