Ystävänpäivä lähestyy kovaa vauhtia, ja yhä enemmän ja enemmän Suomessa otetaan mallia muualta maailmasta, jossa ystävänpäivä on rakastavaisten päivä. Jos deittisovellusten selaaminen ei ole tuottanut tulosta ja ystävilläsi on muuta tekemistä 14. helmikuuta, ehkä näistä vinkeistä on sinulle apua, ja keksit muutakin tekemistä kuin söpöjen pusukuvien selaamisen somesta!

Romantiikkaa ilmaan – pelaamalla

Vaikket olisikaan löytänyt vielä luotto healeria rinnallesi, uppoudu romantiikan maailmaan peleissä! Romanttiset elokuvat ovat usein ennalta-arvattavia, ja elokuvaa katsoessa huomio saattaa lipsahtaa vaikkapa sosiaalisen median puolelle. Pelien joukosta löytyy monia upeita tarinoita, ja yksi allekirjoittaneen henkilökohtainen suosikki onkin vuonna 2011 julkaistu To the Moon, jossa pelaaja pääsee täyttämää kuolevan miehen viimeisen toiveen. Pelin voi ostaa esimerkiksi Steamista hintaan 7,99 €.

Mikäli romantiikka kiinnostaa, mutta haluat itse saada näppisi enemmän peliin, ota ihmeessä jokin SIMS-peli haltuusi! Ei tarvitse pelata Tinderiä, vaan pääset luomaan juuri haluamiasi draamoja ja juonenkäänteitä, ja aika hujahtaa silmänräpäyksessä.

Turvaudu vanhaan kunnon vinkkiin: Pelaa kauhupeliä!

Monet ovat varmasti törmänneet vinkkiin, että mikäli tuntuu yksinäiseltä, kannattaa katsoa jokin pelottava kauhuelokuva – sen jälkeen tuntuu, että kotonasi hengailee lisäksesi joku toinen yksinäinen sielu. Kauhupelit ovat tähän elokuvia parempi ratkaisu! Ei tunnu enää niin yksinäiseltä, kun esimerkiksi DEVOURia pelatessa uhraa vuohia, ja suuttunut kulttijohtaja lähtee jahtaamaan…

Muita kauhupelivinkkejä kannattaa tsekata Halloweenin alla julkaisemastamme artikkelista!

Aktiiviset peliyhteisöt – varmasti löytyy peliseuraa!

E-urheiluyhteisö on aktiivinen, ja mikäli englanti taittuu, löytyy peliseuraa varmasti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Suomalaistakin peliseuraa löytyy – esimerkiksi Esportal tarjoaa alustan, josta etsiä omantasoista peliseuraa! Lisäksi viikonloppuisin järjestetään usein turnauksia ja tapahtumia, joten kannattaa pitää silmät ja korvat auki näiden varalta.

Ota se mikki pois mutelta

Jos ei huvita lähteä etsimään mieluista peliyhteisöä, voi pelikavereita löytyä vaikka menisit pelaamaan yksin vaikkapa CS:sää tai Valorantia – kunhan muistat kommunikoida tiimisi kanssa! Voi olla kuumottavaa painaa mikki pois mutelta, mutta välillä se kannattaa. Vaikka peleissä törmää myös niihin, joiden elämäntehtävä tuntuu olevan muiden päivän pilaaminen, usko pois, saatat törmätä myös mukaviin ihmisiin!

Kun ei enää huvita pelata, katso kun muut pelaavat

Eri striimausalustat ovat täynnä ihmisiä, jotka tuottavat sisältöä pelaamalla pelejä ja juttelevat samalla katsojien kanssa. Vaikkei lempparistriimaajasi olisikaan livessä, selaa tarjontaa ja katso, kuka vaikuttaisi mielenkiintoiselta ja hauskalta seurattavalta. Osallistu chattiin, juttele striimaajan ja muiden katsojien kanssa.