Oinas
(21.3. – 19.4.)

Oinaiden kannattaa elokuun alussa panostaa yhteydenpitoon ja viestintään, sillä sen kautta voi ilmetä muutoksia ja esteitä suunnitelmiin. Ehkä kaavailemasi lanit eivät toteudukkaan, mutta ota kärsivällinen asenne ja selvitä asioita lisää! Vältä kuun alussa tekemästä mitään liian suuria suunnitelmia heppoisin perustein, älä siis potki ketään tiimistäsi heti kun hermot menevät. Kuun viimeinen viikko edellyttää järkevää ja maltillista otetta kaikessa tekemisessä ja myös stressi saattaa vaatia veronsa, joten muista hellittää ja poistua välillä serveriltä. 

Härkä
(20.4. – 20.5.)

Elokuun alussa härkien elämää vilkastuttaa uudet ideat ja suunnitelmat. Näkyvissä on muutoksia ja uudelleen järjestelyitä, joten joudut ehkä etsimään tiimiisi uusia pelaajia tai pohtimaan, vaihdatko pelaamasi pelin toiseen. Onnea on kuitenkin näkyvissä neuvotteluissa ja sopimusasioissa, mutta se ei tule helpolla: Joudut tekemään työtä niiden onnistumiseksi, mutta se palkitsee. Loppukuu on rauhallisempi, ja edistyt ja kehityt pelaamisessa paremmin. Kuun viimeisellä viikolla yhteistyö ja neuvottelut onnistuvat sopuisasti, joten silloin on paras aika esitellä uusia taktiikkaideoita!

Kaksoset
(21.5. – 20.6.)

Elokuun alku on kaksosille hyvin ihmissuhdekeskeinen, joten silloin kannattaa kovan taktiikan sijaan keskittyä siihen, mitä pelikavereillesi oikeasti kuuluu. Olet koko kuukauden hyvin toimintakykyinen ja tehokas, joten pystyt suoriutumaan niin serverillä kuin sen ulkopuolellakin! Kuun loppupuoli saattaa tuoda eteesi jonkin tiedon tai asian, jota sinun kannattaa pohtia tarkoin – se ei välttämättä ole sitä, miltä alkuun kuulostaa. Tässä kuussa sinun tulee olla tarkka neuvotteluissa ja sopimusasioissa, joten älä hyppää uuteen tiimiin ennen kuin olet varma, että sopimus on eduksi myös sinulle.

Rapu
(21.6. – 22.7.)

Rapujen elokuu on vauhdikas: Toisaalta saat asioita päätökseen, mutta myös monia uusia aloituksia on edessä. Voi olla, että saat pitkään kesken olleen pelin viimeinkin pelattua loppuun, mutta toisaalta innostut myös monesta uudesta. Kuun alussa kaikenlaiset neuvottelut vaativat sinulta paljon, ja saatat kohdata vastustusta vaikka itsestäsi tuntuu, että uusi taktiikkasi on loistavampi kuin mikään ennen nähty. Kiireitä ja lisävelvoitteta tuntuu tulevan ovista ja ikkunoista, mutta muista pysyä tiukkana, jotta aikaa jää myös siihen että voit rentoutua serverillä. Ehkä nyt ei ole paras hetki lupautua järjestämään koko porukalle laneja.

Leijona
(23.7. – 22.8.)

Leijonien tekee mieli elokuun alussa ryhtyä johonkin uuteen ja kiehtovaan puuhaan, joka vie elämän uusille raiteille. Olisi kuitenkin hyvä käyttää hetki harkintaan ja välttää turhan uhkarohkeita ryhtymyksiä hetken mielijohteesta. Älä siis poista CS:GO:ta saman tien koneeltasi ja hyppää Valorantin pariin, vaan kokeile ensin kaikessa rauhassa. 

Tässä kuussa on hyvä tehdä jotain rutiineista poikkeavaa, joten kokeile vaikka uutta harrastusta pelaamisen rinnalle! Kuun puolivälin jälkeen olet energinen ja aloitteikas, ja sinulla on paljon uusia ideoita. Jaa nämä ideat muiden kanssa, ja olette serverillä entistä tehokkaampia.

Neitsyt
(23.8. – 22.9.)

Neitsyillä on elokuun alussa neuvonpidot saavat vakavemman sävyn, ja järjen käyttöä ratkaisujen teossa tarvitaan. Onneksi kykenet realistisiin ja käytännönläheisiin valintoihin ja ratkaisuihin. Kolmas viikko painottaa uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisia kontakteja, joten hyppää rohkeasti mukaan uusiin peliryhmiin. Se voi tuoda mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia eteesi.

Kuun loppu tuo mahdollisuuden tehdä jotain haaveidesi mukaista, sillä jokin idea tai unelma saattaa avautua täysin uudella tavalla. Muista kuitenkin pysyä myös silloin realistisena, äläkä odota esimerkiksi olevasi heti pro-pelaaja uudessa pelissä. Saatat myös tarvita jonkun toisen apua – ota se avosylin vastaan.

Vaaka
(23.9. – 23.10.)

Vaaoilla on herkästi muutoksia edessään elokuun aikana. Muista kuitenkin, ettei kaikkeen sinulta vaadittavaan ole nyt syytä suostua, joten vaikka joku kehottaisi vaihtamaan peliä tai roolia, älä tee sitä päätöstä heppoiselta pohjalta. Varsinkin kuun alussa sekä kuun viimeisellä viikolla nämä asiat tulevat eteesi. Voi olla, ettei tämä konflikti ole ratkaistu ihan hetkessä, joten koita pitää pää kylmänä serverillä.

Skorpioni
(24.10. – 22.11.)

Elokuun alkupäivät tuovat skorpioneille muutoksia yllättävällä tavalla liittyen ihmissuhteisiin. Jonkun toiminta voi olla hieman äkkiväärää ja siitä aiheutuu sinulle suunnitelmien muutoksia ja uudelleen järjestelyitä. Kuulostele nyt herkällä korvalla, onko joku ehkä lopettamassa pelaamisen kanssasi ja mieti myös, mistä syystä se johtuu. Asiat on hyvä ottaa puheeksi suoraan jotta saat selkeyttä tilanteen suhteen. Vastuu tilanteesta on sinulla.

Kuun kolmas ja neljäs viikko tuovat yllättäviä käänteitä, mutta ole utelias uudistuksille. Älä torppaa heti sinulle ehdotettuja taktiikoita tai pelityylin muutoksia.

Jousimies
(23.11. – 21.12.)

Jousimiesten elokuussa asiat etenevät jouhevasti. Kuun puoliväli on vauhdikas ja olet onnistuneesti tekemisissä eri tahojen kanssa. Ehkä tässä kuussa pääset pelaamaan pro-pelaajien kanssa ja saat heiltä uusia vinkkejä ja apua kehittymiseen.

Tässä kuussa olet energinen ja saat aikaan asioita helpostikin, mutta kuun loppupuolella kommunikointi voi takkuilla ja väärinkäsitykset sotkevat asioita. Älä siis huutele tiimikavereille tai vastapuolelle mitä ensimmäisenä mieleen tulee, vaan pohdi hetki ennen kuin avaat suusi. 

Kauris
(22.12. – 19.1.)

Kauriille elokuu tuo mukanaan muuttuvia olosuhteita ja sen lisäksi kiire sekä velvoitteet vievät energioitasi. Et ehkä nyt pysty näyttämään parhaita taitojasi pelissä, ja nyt on tärkeää miettiä kuinka priorisoit tekemisiäsi. Asiat jotka nyt nousevat mieleesi vaativat miettimistä ja uudelleen järjestelyä, ja tilanne voi kestää useita kuukausia. 

Hoida nyt yksi asia kerrallaan ja muista, että pelit kyllä odottavat sinua. Kuun viimeiset päivät painottavat ihmissuhteitasi ja silloin voit hieman hengähtää ja panostaa ajan viettoon pelikavereidesi kanssa.

Vesimies
(20.1. – 19.2.)

Elokuun alkupuolella kalojen suunnitelmiin tulee muutospaineita lähinnä jonkun toisen taholta. Vaikka olisit suunnitellut keskittyväsi esimerkiksi aimin parantamiseen, voi olla että joudut jollain tasolla miettimään asioita uusiksi. Ole joustava ja valmis ottamaan uutta asennetta – älä feidaa tiimikavereitasi, vaan muista myös pitää hauskaa serverillä.

Kuun puoliväli tuo vipinää ja säpinää ympärillesi, ja yhteinen tekeminen tuo sinulle mielihyvää. Kuun loppupuolella on hyvä aika suunnitella tulevien kuukausien pelisessioita sekä uusia taktiikoita!

Kalat
(20.2. – 20.3.)

Kaloille kuun alussa esille tulevat asiat ovat vakavahenkisiä ja vaativat toimiasi selkiytyäkseen. Ota vastuuntuntoinen asenne ja selvitä kuulemasi kunnolla – tiimiläisesi ei ehkä halua vaihtaa Valorantista Fortniteen, vaan ehdottaa vain hauskaa iltaa kokeillen jotain muuta peliä.

Kuun kolmas ja neljäs viikko suosivat seuranpitoa ja ihmissuhteita, ja nyt on hyvä aika yhteisille hankkeille. Järjestäkää kaveriporukalla aikaa pelaamiselle ja ottakaa rennosti, sillä kuun viimeisellä viikolla saatat saada viestin johon tulee suhtautua varauksella. Älä ole turhan luottavainen siihen miten asiat sinulle esitetään – esimerkiksi Steamin henkilökunta ei ikinä kysyisi pankkikorttisi numeroa.