OINAS 21.3.-19.4.
Pelaajaoinaille huhtikuu tuo uusia näkymiä sekä helpotuksen tunnetta – ehkä etenet ja kehityt pelissä, jonka kanssa olet tuskaillut jo pitkään. Stressitasosi laskee, ja asiat alkavat tapahtua vauhdikkaammin. Mieti kuitenkin hetki, ennen kuin aloitat sellaisia asioita, jotka ratkaisevasti muuttavat elämäsi suuntaa pitkälle. Ei siis ehkä ole viisain hetki aloittaa uutta peliprojektia, varsinkaan, jos entiset ovat vielä kesken. Nyt on hyvä hetki hengähtää. Loppukuusta olet energisempi kuin aikoihin – käytä se hyvin! Pelikavereidesi keskuudessa on nyt hyväksyvyyttä ja luotettavuutta, joten muista antaa sitä myös takaisin.


HÄRKÄ 20.4.-20.5.
Härillä on näköpiirissä uusia velvoitteita ja ryhtymisiä – sinun täytyy saada jotain aikaiseksi käytännön tasolla, ja on hyvä ottaa uutta vastuuta edistääksesi tilanteita. Onkohan siis aika kokeilla uutta roolia pelissä – mitä jos olisit supportin sijaan dps? Kuun alussa stressitekijät ovat kohonneita, joten pidä huolta omasta jaksamisestasi. Vältä siis pitkälle yöhön venyviä pelisessioita.


KAKSOSET 21.5.-20.6.
Kaksosten kannattaa kuun alussa painottaa selkeyttä kommunikoinnissa, sillä väärinkäsitysten riski on nyt todella korkealla. Pidä siis huoli, että pelikaverisi ja tiimisi ymmärtävät viestisi oikein, jotta vältät turhat kinat ja myrkyllisen ilmapiirin. Kuun keskivaiheilla sosiaalisuutesi kasvaa, mutta ole varovainen, sillä loppukuu tuo tullessaan epäluotettavuutta. Muista siis olla selkeä ja suora omalta osaltasi. Kaksoset pysyvät kuitenkin huhtikuussakin energisinä, ja saavat pelikentillä vastustajansa kaadettua.


RAPU 21.6.-22.7.
Tuntuuko, ettei pelit ole edenneet ja tiimikavereidenkin kanssa on ollut ongelmia? Huhtikuussa rapujen elämään tulee helpotusta, ja kuun alku merkitsee myös jonkin uuden alkua, joka liittyy yhteistyöhön ja yhteisten hankkeiden eteenpäin viemiseen – eiköhän tappioputki viimeinkin päättyy, ja pääsette tiimisi kanssa uskomattomiin tuloksiin. Kuun puolivälissä kuitenkin joudut puolustamaan näkökantojasi sekä pitämään huolta siitä, ettet suostu ihan jokaiseen asiaan mitä sinulta odotetaan. Suhtaudu siis varovaisesti toisten esittämiin vaateisiin. Sinun ei ole pakko muuttaa pelityyliäsi tai hahmoasi, vaikka muut sitä vaatisivatkin. Muista kuitenkin suhtautua ehdotuksiin ystävällisesti ja avoimesti.


LEIJONA 23.7.-22.8.
Huhtikuun alku aloittaa leijonille jakson, joka herkästi tuo tullessaan vaatimuksia ryhtyä toimeen ja olla käytännönläheinen. Jotkin velvoitteet ja vaateet lisää vastuutasi ja oma-aloitteisuuttasi tarvitaan. Ehkä sinun on aika ottaa vastuu käsiisi tiimisi johtamisesta. Muista kuitenkin pitää huolta siitä, että se tapahtuu omasta tahdostasi, sillä jonkun toisen tahon tai ihmisen vaateet tuntuvat kasautuvan sinun kannettavaksesi. Hoida asiat omat voimavarasi huomioiden – voisitko jakaa roolisi jonkun toisen kanssa, vai olisiko nyt oikea hetki rentoutua yksin pelaten?


NEITSYT 23.8.-22.9.
Huhtikuun alussa sinun tulee olla tarkkana, sillä jonkun toisen tekemä huolimattomuusvirhe tai unohdus saattaa herkästi sotkea sinunkin suunnitelmasi. Muista siis tarkastaa joka ikinen nurkka ja kulma, ettei vihollinen pääse ampumaan sinua selkään. Loppukuussa tulee paljon uusia tuulia sekä innostuneisuuden sävyttämiä tilanteita, ja pääset kokemaan jotain uutta. Ehkä se on uusi peli, tai löydät jälleen innostuksesi vanhaan peliin. Tästä kuukaudesta tulee hyvä, ja tulet loistamaan!


VAAKA 23.9.-23.10.
Nyt saat hengähtää, sillä vaakojen elämässä on kiireettömämpi kuukausi kuin aikoihin. Voit siis rauhassa sukeltaa pelien maailmaan ja saada stressitasosi laskemaan. On kuitenkin syytä tässä kuussa välttää menemästä mukaan kovin riskialttiisiin hankkeisiin – ei siis ole paras hetki lopettaa päivätyötäsi ja alkaa kokopäiväiseksi striimaajaksi. Saatat pohtia elämän suuria kysymyksiä, kuten pitäisikö vaihtaa Overwatchista Valorantiin. Kuukausi suosii seuranpitoa – siispä kasaa jengi kokoon serverille, ja pitäkää hauskaa yhdessä.


SKORPIONI 24.10.-22.11.
Skorpionien huhtikuu tulee vaatimaan asioiden uudelleen miettimisiä ja järjestelyjä. Työelämä tai muut velvoitteet voivat vaatia uudelleen organisoimista, mutta muista välttää ylikuormittumista ja varaa aikaa lepoon sekä pelaamiseen. On hyvä pysähtyä miettimään mikä on tärkeää ja mikä turhuutta – jättäisitkö kärkevät kommentit tiimikavereillesi tässä kuussa minimiin, ja panostaisit sen sijaan positiivisuuteen. Kuun lopulla tarvitset joustavuutta ja kekseliäisyyttä, mutta muista ottaa rauhallisesti. Älä siis juokse yksin B:lle pommin kanssa, vaan mieti loistava taktiikka.


JOUSIMIES 23.11.-21.12
Jousimiehillä voi kuun alussa olla haasteita kommunikoinnissa ja tiedonvälityksessä. Muista siis pitää call-outit selkeinä ja linjassa, jotta toiset pysyvät mukanasi. Saatat olla hajamielinen ja ymmärtää asioita väärin, mutta selviät siitä, kunhan muistat ajatella järjellä sekä kysyä lisätietoja. Loppukuusta tiimiisi kokoonpano saattaa muuttua – voi olla, että joku vanhoista lähtee tai mukaan tulee uusia, jolloin on erityisen tärkeää että panostat hyvään kommunikointiin jotta ilmapiiri säilyy hyvänä.


KAURIS 22.12.-19.1.
Kauriit voivat huokaista helpotuksesta, kun huhtikuu tuo valon mukana lisää energiaa. Voit kokea mahdollisuuksiesi kasvavan ja uusien valintatilaisuuksien ilmestyvän – pääset ehkä kokeilemaan uutta roolia tai kokonaan uutta peliä. Luota itseesi tässä kuussa, sillä pystyt tiukoissakin tilanteissa viemään asioita eteenpäin ja voittamaan pelin kuin pelin. Vaikka tiimisi ei olisi yhtä luottavainen, muista pysyä oikeudenmukaisena äläkä lähde syyttelemään muita.


VESIMIES 20.1.-19.2.
Vesimiesten tulee varsinkin kuun alussa ottaa uutta vastuuta muuttuvassa tilanteessa. Ehkä juuri tässä kuussa sinun on aika johtaa tiimiäsi enemmän, mutta muista varoa, ettet ryhdy toimeen suinpäin ja jyrää muita. Karsi kaikki turha, ja keskity olennaiseen – mikäli haluat edistyä yhdessä pelissä, jätä ne, joita pelaat vain tavan vuoksi. Ole avoin muuttuville olosuhteille, sillä joustavuus on avainsana, jolla selviät voittoon vaikeissakin tilanteissa. Ideoi uusia taktiikoita!


KALAT 20.2.-20.3.
Huhtikuussa kalojen kannattaa keskittyä luovaan ajatteluun, ja serverillä huomaatkin kuinka ideasi tulevat hyvään käyttöön. Vuorovaikutustilanteet ovat sinulle nyt suotuisia, joten muista pitää yhteyttä tiimikavereihisi. Loppukuusta joku pelikaverisi saattaa tarvita tukeasi, ja tässä kuussa sinulta odotetaankin valmiutta antaa aikaasi ja ohjeitasi. Uudet ideat tulevat siis tarpeeseen! Muista jakaa ajatuksia muiden kanssa, sillä saat heiltä hyviä vinkkejä joilla kehität ideasi huippuunsa.