Oinas

(21.3. – 19.4.)

Oinaille joulukuu tuo käänteen, ja koko vuoden miettimäsi ryhtymys voi nyt saada uuden käänteen. Tämä kuitenkin tarkoittaa, että joudut ehkä tekemään suunnitelmiisi muutoksia ja luopumaan jostakin aiemmasta – jos tähtäät huipulle jossakin pelissä, voi olla ettei aika riitä olemaan paras kolmessa pelissä samaan aikaan.
Joulunaika on varsin sosiaalista ja viihdyttävää, ja pelatessa on hyvä fiilis – muista jakaa sitä myös muille. Uuteen vuoteen siirtyminen onnistuu kevein ja helpottunein tunnelmin!

Härkä

(20.4. – 20.5.)

Joulukuun alussa härkien kannattaa muistaa panostaa ihmissuhteisiin ja yhteisiin projekteihin: Jos olet luvannut, että tässä kuussa grindataan, niin muista pitää lupauksesi. Jo ennen jouluviikkoa näkyvillä on saavutuksia ja onnistumisia.

Jouluviikolla voi alkaa uusi ryhtmys ja uudenlaista vastuuta tulee eteen – ehkä tämä liittyy jotenkin siihen, mitä pelaat ensi vuonna. Suunnitteluun olisi nyt syytä paneutua huolella, ja jätä hätäiset päätökset vain rentoihin lämmittelypeleihin. Vuoden loppuun mahtuu paljon mukavia hetkiä ja mielenkiintoisia kontakteja – avaa siis voice chatti rohkeasti!

Kaksoset

(21.5. – 20.6.)

Kaksosten on syytä olla joulukuussa huolellisia kaikessa, mutta erityisesti sopimusasioissa! Tässä kuussa ei kannata liian herkästi luottaa muiden arviointeihin tai sanomisiin, vaan tarkistaa itse faktat ja tosiasiat – oletko varma, että juttusi ovat niin hauskoja, että kannattaa aloittaa striimaaminen? Nyt kannattaa kuitenkin panostaa luovaan ajatteluun ja suunnitteluun ja laittaa suunnitelmat alkuvuodesta käytäntöön.
Loppukuusta joku voi tarvita apuasi ja tukeasi – ehkä hänen pelaamisensa on jumittanut jo pidempään, eikä hän saa rankkiaan nostettua. Varo kuitenkin tekemästä karhunpalvelusta!

Rapu

(21.6. – 22.7.)

Joulukuu on ravuille kiireinen kuukausi, ja se vaatii keskittymistä käytännön ryhtymyksiin. Aikatauluta tekemisesi tehokkaasti ja karsi pois turhat asiat tehtävälistaltasi – muista nauttia kuitenkin myös vapaa-ajasta, ja pelaa niitä pelejä jotka tekevät sinut onnelliseksi!
Ennen joulua jokin velvoite tai hanke voi saada onnellisen lopun ja voit olla tyytyväinen – ehkä voitatte tiimisi kanssa jonkin turnauksen? Jouluviikolla suunnitelmsiisi voi tulla muutoksia, ja joudut ehkä miettimään jonkun toisen tekemisiä kriittisesti. Onko hän sopiva henkilö teidän peliporukkaanne, vai kuuluuko vain toksista huutelua?

Leijona

(23.7. – 22.8.)

Leijonien elämään joulukuu tuo muuttuvia tekijöitä ja jotain keskeistä asiaa on ryhdyttävä toteuttamaan uudella tavalla. Oletteko koko syksyn yrittäneet voittaa samalla taktiikalla, ja voittoprosentti on edelleen lähempänä nollaa kuin 100?
Kolmannen viikonlopun jälkeen leijonan elämässä voi avautua uusia mahdollisuuksia ottaa vastuuta ja kehittää ja rakentaa jotain uutta ja itseä kiinnostavaa. Ole valmis jättämään jotain vanhaa taakse, mutta muista tehdä se harkiten ja jalat maassa pitäen.

Neitsyt

(23.8. – 22.9.)

Joulukuun toinen viikko muistuttaa neitsyitä realismin tarpeesta eri tilanteissa. Muista, että on melko epätodennäköistä selvitä kerta toisensa jälkeen 1v5-tilanteesta voittajana, ja välillä on vain parempi säästää. Kuun kolmas viikko painottaa ihmissuhteiden tärkeyttä ja merkityksellisyyttä. Nyt on hyvä hetki hakea apua ja neuvoja asioihin, sillä tulet ymmärretyksi. Kokoa porukka samaa aikaan serverille ja viettäkää laatuaikaa yhdessä!

Vaaka

(23.9. – 23.10.)

Vaakojen elämässä päättyy joulukuussa pitkään kestänyt vaativa ja energioitasi verottanut ajanjakso. Ehkä nyt jaksat jälleen kiinnostua vanhoista lempipeleistäsi uudestaan, tai kokeilla jotain täysin uutta! 

Jouluviikko nostaa pintaan jännitteitä ja kiireet uhkaavat kiristää hermojasi. Samaa aikaan voi kuitenkin avautua jokin uusi mahdollisuus, joka siivittää sinua jatkossakin hyvään malliin eteenpäin – ehkä pystyt jatkossa fiksummin sisällyttämään pelaamisesi arkeesi! 

Skorpioni

(24.10. – 22.11.)

Joulukuun kaksi ensimmäistä viikkoa korostavat skorpioneille ihmissuhteiden kannalta runsautta ja ihmisläheisyyttä – nyt kannattaa siis pelata kaveriporukalla ja ottaa mukaan uusia kasvoja, sillä muiden kanssa kommunikointi tuo nyt hyvää mieltä. Puolen kuun aikaan on hyvä hetki aloittaa jokin yhteinen hanke – rakennatteko kenties joukkueen uuteen pelii? Jouluviikonloppuna voi tulla herkästi muuttuvia tekijöitä ja suunnitelmat muuttuvat, mutta ne tuovat kuitenkin piristystä ja hyvää mieltä!

Jousimies

(23.11. – 21.12.)

Jousimiehet ovat joulukuussa suhteellisen energisiä, ja kuukausi suosiikin luovaa tekemistä. Suuria ratkaisuja kannattaa kuitenkin välttää, ja mielummin tarkistaa juoksevien asioiden etenemiset huolella.
Joulunaika korostaa ihmisläheisyyttä, ja sosiaaliset kontaktit ovat keskiössä. Nyt on hyvä aika jakaa omia asioitasi ja ajatuksiasi, sillä koet tulevasi kuulluksi. Samalla, kun pelailee rennosti, on hyvä käydä läpi kaveripiirin kuulumiset.

Kauris

(22.12. – 19.1.)

Joulukuu on kauriiden elämässä edelleen kiireistä aikaa, mutta onnistumisia ja asioiden loppuun saattamisia on myös luvassa! Kuukausi vaatii kuitenkin tiukkaa aikatauluttamista, jotta saavutat tavoitteesi – muista jättää kalenteriin tavoitteellisen pelaamisen lisäksi tilaa sille, että voit ilman stressiä ja paineita hupsutella pelissä.

Jouluviikkoon mahtuu vielä jonkin vaativan asian käsittely, mutta sekin ratkeaa parhainpäin – ole avoin uusille ratkaisuille, ja kokeile jotain täysin uutta!

Vesimies

(20.1. – 19.2.)

Joulukuun puolivälin jälkeen vesimiesten elämäntilanteeseen tulee täysin uudenlaisia asetelmia: näkymät ovat kuitenkin positiivisia, joten ehkä uusin lisäys tiimiisi onkin aivan hyvä idea. Vastuuta on kuitenkin syytä kantaa itse, sillä tämä hanke ei onnistu ilman sinun panostustasi.

Valinnat, joita teet tässä kuussa, vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Vaihdatko viimein Overwatchin Valorantiin? Voi olla, että ensi vuonna oletkin jo pelaamassa turnauksissa.

Kalat

(20.2. – 20.3.)

Kalat voivat potea hieman puhdittomuutta joulukuun aikana, eikä mitkään isommat ryhtymiset houkuta. Kokeile, auttaisiko olotilaan esimerkiksi jokin mukava tarinapeli tai muuten vain ystävien kanssa rennosti pelailu.
Kuun toisella viikolla kannattaa varoa olemasta turhan hyväuskoinen – tarkista faktat, ja vaikka joku lupaa katsoa selkääsi B-sitellä, kannattaa pitää refleksit terävinä.

Joulu on sinulle piristävää aikaa, ja jotain hauskanpitoa on luvassa – ehkäpä testaat vielä tämän vuoden puolella täysin uusia pelejä!