Oinas
(21.3. – 19.4.)

Pelaajaoinaille lokakuun ensimmäinen puolikas on vaativa ajanjakso, jolloin asiat vaativat uudelleenjärjestelyjä ja aikataulujen muutoksia. Jokin asia voi joutua törmäyskurssille ja olosuhteet vaativat muutoksia – meneekö praccisessio päällekkäin treffien kanssa? Muista pitää kalenterisi hyvässä järjestyksessä, jotta vältyt ikäviltä tilanteilta.

Nyt sinun ei ole syytä ryhtyä mihinkään riskialttiiseen ryhtymykseen. Älä siis leiki serverillä sankaria mikäli pelaat yhdessä tiimisi kanssa, vaan noudata yhteisiä strategioita. Hieman sekavan alkukuun vuoksi tunnet stressin oireita, joten ota loppukuussa rauhallisesti ja käytä aikaa lepoon!

Härkä
(20.4. – 20.5.)

Härillä on lokakuussa neuvottelu- tai sopimusasiat kuukauden teemana. Osapuolten mielipiteet eivät kuitenkaan osu helpoilla yksiin – oletko vaihtamassa tiimiä tai peliä? Ota asioista lisäselkoa ja muuta tarvittaessa suunnitelmia. Keskustelut käyvät tässä kuussa vilkkaina, ja olet utelias uusille ideoille – muista hyödyntää niitä!

Kuun ensimmäisellä ja kolmannella viikolla olet loistavassa vireessä ja onnistumisia on tiedossa. Silloin kannattaa panostaa pelaamiseen, sillä pääset näyttämään taitojasi serverillä. Kolmas viikko edellyttää kuitenkin myös vastuunottoa sinulta, joten voi olla, että joudut vastaamaan harjoitusaikatauluista. Muista jakaa asioita kuitenkin muiden tiimiläistesi kanssa, sillä yhteistyössä on voimaa!

Kaksoset
(21.5. – 20.6.)

Lokakuussa kaksosten energiatasot ovat korkealla ja he pystyvät viemään hankkeitaan väsymättä eteenpäin! Nyt on viimeinkin se aika, kun etenet ja kehityt pelaamisessasi ja pystyt viemään koko tiimisi kehitystä eteenpäin.

Ihmissuhteissa on mukana outoja piirteitä, kuten epäluotettavuutta ja vääriä huhuja. Älä usko sinisilmäisesti kaikkea mitä kuulet, äläkä ainakaan jaa juoruja eteenpäin Discordissa. Ennen kuin potkit ketään pois peliporukastasi, ota selvää, onko kaikki totta mitä hänestä väitetään.

Rapu
(21.6. – 22.7.)

Rapujen lokakuu alkaa vaativissa merkeissä. On sinun vastuullasi huolehtia, että tiimisi on serverillä samaan aikaan ja hyvässä iskussa. Muista kuitenkin tehdä selväksi itsellesi, että ovatko asiat hoitamisen arvoisia, vai pitäisikö vastuuta kenties jakaa toisen muun kanssa. Joudut myös puolustamaan omia näkökantojasi, joten varaudu perustelemaan hyvin se, miksi uskot strategiasi toimivan.

Loppukuusta voit luottaa muiden ihmisten tukeen, ja haastavatkin asiat alkavat saada ratkaisuja. Kuun loppupäivät ovat erityisen piristäviä – ehkä suosikkijoukkueesi voittaa jonkin turnauksen!

Leijona
(23.7. – 22.8.)

Leijonien lokakuu on täynnä yllättäviä käänteitä! Kuun toisella viikolla jokin tilanne voi tulla eteesi täysin puskista, ja joudut äkillisesti uusien asioiden äärelle. Toivottavasti olet varmuuskopioinut koneesi tiedostot johonkin!

Nyt ei ole hyvä aika tehdä minkään asian suhteen äkkipikaisia ratkaisuja, vaan pohtia ajan kanssa. Saatat olla levoton ja muuttaa mielipidettäsi esimerkiksi pelaamastasi pelistä päivittäin. Ehkä tässä kuussa olisi hyvä nousta hetkeksi pois pelimaailmasta ja koittaa katsoa tilannetta serverillä ulkopuolisesta näkökulmasta.

Neitsyt
(23.8. – 22.9.)

Neitsyillä lokakuu painottaa ihmissuhteita ja niissä esiin tulevia tilanteita. Peliporukkaasi saattaa liittyä joku uusi henkilö, tai ehkä pääset pelaamaan ihailemasi pelaajan kanssa! 

Raha-asioiden kanssa kannattaa tässä kuussa olla tarkkana. Ehkä ei ole paras hetki ostaa ystävältä uusia pelivälineitä, sillä se voi tuoda ylimääräistä säätöä yhdessäoloonne. Voi olla, että törmäät tarjoukseen juuri siitä laitteesta jonka uusimista olet harkinnut, mutta muista tarkistaa, onko asia juuri sitä miltä se näyttää.

Vaaka
(23.9. – 23.10.)

Lokakuun alku on vaaoille vaativaa aikaa, ja muutoksia olosuhteissa tapahtuu herkästi. Jokin asia ei nyt etene suunnitelmiesi mukaan – oletko ollut kenties rakentamassa uutta tietokonetta, ja nyt huomaat jonkin osan epäsopivaksi? Jaksamisesi joutuu koetukselle, joten nyt on tärkeää, ettet ota liikaa stressiä serverillä tapahtuvista asioista. Ole rehellinen niin itsellesi kuin muillekin, ja sano suoraan, mikäli kaipaat lepoa ja taukoa pelaamisesta.

Skorpioni
(24.10. – 22.11.)

Skorpionit saavat lokakuun alussa jonkin yhteydenoton, jonka myötä viriävät uudet ideat muuttavat osin suunnitelmiasi. Ehkä saat uusia ideoita taktiikoihin tai muuta virkistävää tekemistä serverille! Muista kuitenkin, että asiat muuttuvat vielä herkästi ja ideoiden kehittyminen huippuunsa voi viedä muutamia viikkoja.

Tässä kuussa on hyvä aika laajentaa verkostoasi ja luoda uusia suhteita! Avaa rohkeasti suusi voice chatissa ja pelaa myös hieman tuntemattomampien kanssa. Varsinkin kuun ensimmäisellä ja kolmannella viikolla yhdessä pelaaminen on hauskaa ja tuo iloa elämääsi.

Jousimies
(23.11. – 21.12.)

Jousimiehille lokakuu tuo mukanaan ihmissuhteiden pohtimista. Niin tunne-elämä kuin yhteistyökuviot voivat aiheuttaa päänvaivaa, eivätkä asiat mene aivan suunnitellusti. Muista tarkistaa asioiden taustat ja tosiasiat huolella ennen suurien päätösten tekemistä, mutta älä turhaan pelaa toksisten ihmisten kanssa jotka tuovat sinulle vain pahaa mieltä. Mieti myös, kannattaako puolitutuille kertoa ihan niin paljoa elämästäsi pelaamisen lomassa – ihmiset saattavat ymmärtää sinut väärin, ja se mutkistaa suunnitelmiasi.

Kauris
(22.12. – 19.1.)

Kauriilla on lokakuussa velvoitteita, eikä syksyn kiireitä ole vielä selätetty. Jokin asia vaatii uudelleen suunnittelua – vieläkään ei ole hyvä aika kokoontua lanittamaan ympäri Suomea yhteen paikkaan, mutta jospa hankittekin web-kamerat niin edes näette toisenne pelatessa? Tässä kuussa on syytä ottaa rauhallisesti ja hoitaa yksi asia kerrallaan – älä yritä uusia koko strategiakirjaasi kerralla, sillä silloin menetät vain hermosi.

Kuun alku suosii uusia yhteyksiä, joten laita rohkeasti viestiä menemään, kun kaipaat peliseuraa! Uudet kontaktit tuovat sinulle myös piristäviä ideoita.

Vesimies
(20.1. – 19.2.)

Vesimiehillä jokin sopimuksiin, neuvotteluihin tai kaupankäyntiin liittyvä asia voi viedä huomiota lokakuussa. Oleko myymässä vanhoja pelejä tai pelitarvikkeita? Muista olla tarkkana ja pitää huolta siitä, että olette ostajan kanssa ymmärtäneet tavaroiden kunnon samalla tavalla.

Tässä kuussa olet innokas keksimään uutta ja katsomaan asioita tuoreista näkökulmista. Älä kuitenkaan lyö mitään lukkoon silloin kun idea ensimmäistä kertaa päähäsi kolahtaa, vaan mieti ja pohdiskele sitä hetki. Aivan loppukuu tuo vielä herkästi muutoksia suunnitelmiisi, mutta älä huoli, pelit kulkevat siitä huolimatta hyvin!

Kalat
(20.2. – 20.3.)

Kaloille lokakuun ensimmäinen kokonainen viikko tarkoittaa uusia ihmissuhteita ja laajenevaa peliporukkaa! Ota innolla uudet ihmiset pelaamaan kanssasi, sillä se tuo elämääsi piristystä sekä mielenkiintoisia keskusteluja. 

Kuun puolessa välissä kaloilta vaaditaan kuitenkin enemmän malttia ja järkevyyttä yhteisissä hankkeissa – muista siis keskustella uudet taktiikat läpi, äläkä vain ilmoita, että näin tullaan tekemään. Kolmannella viikolla et ehkä jaksa olla yhtä innostunut uusista ihmisistä kuin kuun alussa, mutta yhteydenpito niin uusien kuin vanhojenkin kavereiden kanssa kannattaa!