Oinas
(21.3. – 19.4.)

Marraskuussa tapahtuvat käänteet ja tilanteet oinaiden kohdalla keskittyvät ihmissuhteisiin ja niissä tapahtuviin muutoksiin! Ehkä joku pelikavereistasi voisi olla sinulle enemmänkin kuin loistava tuki serverillä. Ihmissuhteisiin liittyvät asiat kannattaa nyt ottaa esiin rohkeasti ja suoraan puhuen, vaikka kuun toinen viikko voikin olla räjähdysaltis – erimielisyyksiä taktiikoista voi esiintyä, mutta koita käsitellä asiat rakentavasti. Kuun kolmas viikko voi tuoda eteen päätöksenteon paikan ihmissuhteissa, ja tähän ajankohtaan osuu valinta suhteen jatkamiselle tai päättämiselle. Tässä kohtaa on hyvä olla realisti ja ottaa asiat tosissaan.

Härkä
(20.4. – 20.5.)

Marraskuussa härkien tulee ideoida uusia suuntaviivoja. Mihin suuntaan haluat pelaamisesi etenevän? Kuukausi tuo myös äkillisiä muutospaineita ja yhteistyö voi tuottaa päänvaivaa – kuun toisella viikolla kuitenkin pääset jo eteenpäin ja saat onnistumisen kokemuksia! Käytä luovuuttasi ja luota intuitioosi, se on vahvin ystäväsi niin pelimaailmassa kuin sen ulkopuolellakin. Kuun loppupuolella sinulta vaaditaan vastuunottoa, ja nyt panostamalla asioihin saat paljon aikaiseksi ja pelit sujuvat paremmin. Viimeinen viikko voi tuoda yllättäviä elementtejä lähinnä muiden ihmisten myötä – voi olla, ettei jokainen tiimisi jäsen ilmesty pelaamaan samaan aikaan. Nyt tarvitaan joustavuutta ja resilienssiä.

Kaksoset
(21.5. – 20.6.)

Marraskuu ei tuo kaksosille suuria paineita tai tarvetta suunnanmuutokselle, vaan kaksoset voivat jatkaa samaa rataa! Kuun alku edellyttää kuitenkin jonkin verran harkintaa liittyen kommunikointiin – mieti siis hetki mitä huutelet pelin aikana, ja varo, ettet särje pelikavereidesi korvia huutamalla. Kuun toinen viikko suosii yhteistyötä ja ihmissuhteita, ja jokin yhteinen tekeminen tuottaa nyt iloa ja hyvää jälkeä – jätä siis yksinpelit myöhemmälle ja nauti yhdessä pelaamisesta.

Rapu
(21.6. – 22.7.)

Marraskuun kaksi ensimmäistä viikkoa vaativat ravuilta hieman kärsivällisyyttä jotta asiat etenevät haluttuun malliin. Vaikka jollain peli ei tuntuisi kulkevan aivan totutulla tasolla ja asiat jumittavat sen vuoksi hetken, koita olla räjähtämättä täysin. Puolesta kuusta eteenpäin paineinen olo helpottaa, mutta vastuuta ja kiirettä ravuilla riittää kuun loppuun asti. Varmista, että aikaa jää pelaamiseen ja rentoutumiseen! Kuun loppupuolella on hauskuutta ja mukavia yllätyksiä sosiaalisesti ja tunne-elämässä, joten ota uudet tuttavuudet serverillä vastaan ilolla.

Leijona
(23.7. – 22.8.)

Leijonat ovat tässä kuussa pääsääntöisesti jaksavia ja toimintakykyisiä, eikä mikään tilanne juurikaan aiheuta stressiä. On kuitenkin syytä kiinnittää huomiota sopimuksiin, neuvotteluihin ja vuorovaikutustilanteisiin – tiedonsiirto voi aiheuttaa hieman ongelmia ja siitä johtuvia väärinkäsityksiä. Pidä siis huoli siitä, ettei mikkisi ole mykistetty pelatessasi, jotta informaatio kulkee. Sinun tulee ehkä opetella uusia tekniikoita ja taitoja – ehkä roolisi tiimissä vaihtuu. Koeta olla avoin uudelle ja kokeile rohkeasti uusia asioita!

Neitsyt
(23.8. – 22.9.)

Marraskuun toinen viikko on neitsyille edistyksellinen ja suotuisa, ja voit päästä tekemään jotain omaa luovuuttasi esiintuovaa. Ota tilaisuus rohkeasti vastaan, sillä ehkä nyt pääset esittelemään taktiikan tai taidon jota olet hionut jo kauan. Oma jaksamisesi on koko kuun kohdillaan, eivätkä tilanteet muodostu stressaaviksi – siksi ehkä nyt sinulla on jaksamista kokeilla muutakin peliä kuin sitä, mihin käytät 90 % ajastasi. Nyt on myös hyvä kuukausi jakaa ajatuksiasi muiden kanssa, sillä siten kaikkien asiat edistyvät parhaiten. Hoitamalla sovitut asiat saat valmista jälkeä aikaiseksi ja ehkä jopa kiitosta muilta!

Vaaka
(23.9. – 23.10.)

Marraskuun alku edellyttää vaaoilta keskittymistä ja suunnitelmien hiomista. Et voi aina rynnätä peliin ilman strategiaa ja odottaa voittavasi pelin. Ajatuksenkulku voi tuntua hitaalta ja stressaavat asiat painavat mielialaasi herkästi alaspäin – mikäli tuntuu, että pelaaminenkin aiheuttaa stressiä, on ehkä parasta vähentää sitä tässä kuussa. Mikäli päätät kuitenkin pelata, älä odota, että tiimikaverisi kantaisivat sinua tässä kuussa, vaan sinun on syytä itse varmistaa, että tähtäimesi on kohdillaan. 

Skorpioni
(24.10. – 22.11.)

Skorpioneille kuun kolmas viikko tuo positiivisia käänteitä ja jokin asia onnistuu nyt eduksesi – pääsikö joukkueesi sittenkin avoimista karsinnoista eteenpäin? Voit luottaa omaan edistykseesi ja olla rohkea ryhtymyksissäsi, ja myös muut inspiroituvat tekemisistäsi. Ehkä nyt onkin hyvä aika aloittaa striimaamaan, jotta muutkin näkevät loistavat otteesi? Kuun loppu voi tuoda ihmissuhteisiin ja yhteistyöhön uusia asetelmia, ja nyt on loistava mahdollisuus kasvattaa pelikaveripiiriäsi! 

Jousimies
(23.11. – 21.12.)

Marraskuun tilanteet eivät nyt edellytä jousimiehiltä mitään suurempia ryhtymisiä. Etenet ja kehityt asioissa hyvää vauhtia, ja varsinkin kuun puolivälissä energiatasosi on kasvusuunnassa, ja varsinkin pelissä pystyt näyttämään loistavia suorituksia! Toinen viikko on hyvin ihmissuhdekeskeinen, ja pystyt omalla toiminnallasi parantamaan koko tiimisi ilmapiiriä. Kuun loppupuolella menneisyytesi tulee vastaan ja saatat saada informaatiota tapahtumista yllättävältäkin tapahtumalta – se ei kuitenkaan vaadi sinulta suurta suunnanmuutosta, joten mieti tarkkaan, haluatko käyttää aikaa sen spekulointiin, mitä siinä eräässä pelissä tapahtui puoli vuotta sitten.

Kauris
(22.12. – 19.1.)

Marraskuun alku tuo ylimääräistä mietittävää kauriille, ja aikasi kuluukin joidenkin asioiden selvittelyyn. Tuntuuko tiimin ilmapiiri kiristyneen? Asiat täytyy selvittää, mutta varaudu siihen, että vasta vuoden loppu tuo selkeämpiä ratkaisuja asioihin. Kuun puolivälin paikkeilla voit joutua tilanteeseen jossa joudut puolustamaan näkökantaasi. On tärkeää vaatia kaikilta tilanteeseen liittyviltä oikeudenmukaisuutta, avoimuutta ja läpinäkyvyyttä – ehkä tiimin kireä ilmapiiri johtuu juuri niiden puutteesta. 

Vesimies
(20.1. – 19.2.)

Vesimiehille marraskuu on suotuisaa aikaa viedä hankkeita eteenpäin, sillä olet energinen ja yhteistyökykyinen. Ehkä viimein löydät tiimillesi organisaation tai muun tukijan, ja pääsette edistämään unelmaanne! Nyt tulet myös hyvin kuulluksi ja saat hyviä neuvoja ja ajatuksia, joten kannattaa jutustella suunnitelmista muiden kanssa. Kolmas viikko voi kuitenkin tuoda mukanaan äkkinäisiä käänteitä, joten ole utelias uusille ideoille. Vältä kuitenkin toimimasta hetken mielijohteesta, sillä aikataulut ja sovitut harjoitusottelut voivat unohtua kiireen keskellä. 

Kalat
(20.2. – 20.3.)

Kaloille marraskuun toinen viikko on suosiollinen ja onnistut peleissä loistavasti! Ole itse aktiivinen ja tavoittele rohkeasti päämääriäsi – miksi tyytyä olemaan vain toisiksi paras? Jokin älynväläys voi johdattaa sinua uusiin seikkailuihin, jotka piristävät mieltäsi. Ehkä se on uusi peli tai uusi tiimi. Varsinkin kuun viimeinne viikko suosii tutustumista uusiin tahoihin ja henkilöihin, joten vastaa rohkeasti myös tuntemattomampien viesteihin, kunhan he eivät kysele henkilötietojasi tai pelitunnuksiasi. Onnekkuutta on näköpiirissä, mutta myös järkeäsi ja vastuunkantoasi tarvitaan.