Oinas
(21.3. – 19.4.)

Oinaiden on hyvä varautua siihen, että asiat saattavat lykkääntyä ja suunnitelmat muuttua syyskuussa. Ehkä pelikoneen uusiminen lykkääntyy jälleen seuraavaan kuukauteen tai tiimisäsi tapahtuu muutoksia. Nyt on aika toimia vastuullisesti ja välttää turhan nopeita liikkeitä, sillä parhaat ratkaisut syntyvät ajan kanssa.

Tässä kuussa on tärkeää pitää huolta omasta terveydestäsi ja välttää ylirasittumista, joten pidä huolta siitä, että teet muutakin kuin kykit serverillä!

Härkä
(20.4. – 20.5.)

Härät kohtaavat syyskuun toisella viikolla onnekkuutta ja asiat menevät vauhdilla eteenpäin! Sosiaaliset tilanteet vaativat kuitenkin jämäkkyyttä, joten älä suostu ihan jokaiseen taktiikkaan jota tiimikaverisi ehdottaa. Älä myöskään luota ihan jokaiseen kuulemaasi asiaan – vaikka pelikaverisi lupaisi lanittaa kanssasi, voi tapahtua yllättäviä muutoksia.

Loppukuussa edessä on tasaisempaa etenemistä, mutta muista varsinkin sopimusasioissa olla tarkkana. Jos jokin tarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, sitä se luultavasti myös on.

Kaksoset
(21.5. – 20.6.)

Syyskuun alku voi tuoda kaksosten elämään epävarmuutta lisääviä tekijöitä. Jokin tökkii, mutta onko se pelivälineesi vai omat ajatuksesi, se sinun täytyy selvittää. Alkukuusta ei kannata tehdä suurisuuntaisia ratkaisuja, sillä kyseessä voi herkästi olla väärinkäsitys. Älä siis äkkipikaisuuksissasi potki ketään pois tiimistäsi!

Puolen kuun jälkeen pystyt paneutumaan asioihin järkiperäisesti ja huolella, joten silloin on loistava aika hioa taktiikat loppuunsa ja esitellä ne muille.

Rapu
(21.6. – 22.7.)

Syyskuun alussa rapujen on syytä panostaa ihmissuhteisiin, ja edessä voi olla vaikeitakin tilanteita. Mikäli joku pelikavereistasi vaikuttaa etäiseltä, ota asia suoraan puheeksi. Älä suostu kenenkään pelinappulaksi, vaan vaadi kaikilta suoruutta, avoimuutta ja rehellisyyttä. Jokin pelitilanne voi myös vaatia itseltäsi ratkaisuja, jotka voivat olla lopullisia jonkin asian suhteen – oletko kenties vaihtamassa kokonaan peliä?
Kuukausi on kokonaisuudessaan stressitasoasi nostattavaa, joten älä ylitä voimiasi ja koita kantaa kaikkia serverillä! Muista myös välillä nousta ylös tuolistasi ja lähteä vaikkapa nauttimaan syksystä.

Leijona
(23.7. – 22.8.)

Leijonien kohdalla syyskuussa ihmissuhteet ja tunne-elämä vauhdittuvat! Ehkä kohtaat pelatessasi uuden ihmisen, johon kannattaa tutustua paremmin. Kuun puolessa välissä tapahtuu yllättäviä asioita, mutta muista pysyä realistisena, jotta vältyt myöhemmin murheilta.

Kuukausi korostaa muutenkin hyviä suhteita ja ihmissuhteesi ovat antoisia ja tuovat sinulle paljon iloa elämääsi. Nyt kannattaa innolla pelata ystäviesi kanssa, ehkä voisitte jopa kokeilla uutta peliä. Tämä on hyvä kuukausi, ja tuo sinulle tasapainoa niin serverillä kuin oikeassakin elämässä.

Neitsyt
(23.8. – 22.9.)

Syyskuun alkupuoliskolla neitsyillä voi avautua mahdollisuus tehdä jotain luovuutta korostavaa. Kannattaa siis käyttää hetki siihen, että pohdit taktiikoita ja kokeilet niitä myös käytännössä. On myös hyvä hetki antaa itsellesi aikaa kuulostella sitä, mitä oikeasti haluat tehdä sekä myös levätä hieman.

Jätä kuitenkin suuremmat ratkaisut esimerkiksi peliuran jatkamisen suhteen myöhemmäksi, sillä nyt riskinä on virhearviointi tai huolimattomuus. Syyskuun kolmannella viikolla olet huomattavasti käytännönläheisempi, ja jaksat keskittyä myös serverillä paremmin!

Vaaka
(23.9. – 23.10.)

Vaaoilla ei syyskuussa välttämättä ole juurikaan aikaa roikkua serverillä. Sinulta vaaditaan paljon pitkäjänteisyyttä ja suunnittelutaitoa, jotta ehdit pelaamaan edes hetken ja pelikaverisi eivät luule sinun hylänneen heitä. He saattavat turhautua sinuun ja tilanne tuntuu epäoikeudenmukaiselta, mutta puhu asiasta rohkeasti ja jämäkästi.

Pidä huolta siitä, että toimit itse läpinäkyvästi, mutta mikäli aika ei riitä, älä suostu pelaamaan joka ilta yömyöhään.

Skorpioni
(24.10. – 22.11.)

Skorpioneille syyskuun alku tuo uudenlaista käytännöllisyyttä elämään ja oletkin todella tehokas niin serverillä kuin sen ulkopuolellakin! Joudut mahdollisesti jonkin valinnan eteen – ehkä kyse on peliseurasta tai joudut valitsemaan kahden pelin välillä – joten muista rakentaa ratkaisusi tukevalle pohjalle!

Tässä kuussa läheisesi saattavat ärsyyntyä pelaamiseesi, mutta tilanne ei kuitenkaan vie sinua liikaa stressin puolelle. Voit luottaa siihen, että tilanne selviää, kun keskustelet asiasta rauhallisesti. Tapaat myös uusia tuttavuuksia, ja saatat löytää itsellesi uuden tiimikaverin.

Jousimies
(23.11. – 21.12.)

Jousimiehille syyskuun alku tuo herkästi epätietoisuutta tai ratkaisemattomia asioita, ja jokin sekaannus voi olla riskinä. Panosta kommunikaatioon tiimikavereidesi kanssa, äläkä usko ihan jokaiseen ehdotettuun taktiikkaan. Koeta itse pitää faktat järjestyksessä ja toteuta niitä asioita, joiden olet huomannut toimivan jo aiemmin.

Kuun alkupuoli suosii luovuutta, mutta et välttämättä ole kovin tuottava tai käytännönläheinen serverillä. Voit kuitenkin heitellä ideoita kavereillesi, ja ehkä he saavat niistä tehtyä oikeita taktiikoita!

Kauris
(22.12. – 19.1.)

Kauriiden syyskuu on täynnä velvoitteita, ja jotakin käytännön asiaa täytyy suunnitella ja hahmotella uusiksi ja uusia käytäntöjä on opeteltava. Onko pelipisteesi varmasti ergonominen ja fiksusti kasattu, tai tökkiikö pelaaminen jatkuvasti? Ehkä on aika opetella uusia taitoja serverillä.

Vastuu kasvaa kuun edetessä, mutta muista oppia myös sanomaan ”ei” tilanteissa, jotka verottavat liikaa voimiasi. Mikäli et viihdy IGL-roolissa, ehkä on aika vaihtaa roolituksia joukkueen sisällä. Asioiden järjestymiseen kuluu kuitenkin aikaa, joten älä odota, että uusi roolitus toimii saman tien.

Vesimies
(20.1. – 19.2.)

Syyskuu ei tuo suurempia ongelmia tai muutospaineita vesimiesten elämään, vaan nyt voit toimia juuri niin kuin olet suunnitellut! Voit siis luottaa siihen, että aiemmin harjoitellut taktiikat toimivat. Olet myös energinen ja saat paljon aikaan serverillä!

Toisesta viikosta eteenpäin sosiaalisuutesi kasvaa ja ihmissuhteisiin tulee tapahtumia. Kommunikoi siis rohkeasti pelien aikana. Kuun puolessa välissä ihmissuhteissa voi tapahtua yllättäviä asioita, eivätkä kaikki käyttäydy odotetulla tavalla. Puhu kuitenkin asioista rohkeasti ääneen, ja näin saat parhaiten vauhditusta omaan pelaamiseesi.

Kalat
(20.2. – 20.3.)

Syyskuun puoliväliin saakka kalojen kannattaa pysyä realistisina kuulemiensa asioiden suhteen, sillä yksityiskohtien unohtaminen tai väärinkäsitykset voivat tuoda ylimääräistä harmia. Mikä et ole täysin varma jostakin mitä pelikaverisi sanoi, tarkasta se ennen kuin avaat oman suusi.

Vaikka oletkin tässä kuussa melko onnekas, älä nojaa serverillä liikaa onneesi vaan muista tarkastaa kaikki kulmat. Luova yhteistyö onnistuu tässä kuussa, joten kokeile rohkeasti uusia taktiikoita – joku ei kuitenkaan ole yhtä nopeasti mukana uudessa strategiassa, ja voi kaivata hieman tulitukea.