Oinas 21.3. – 19.4.

Toukokuussa oinaiden stressitekijät ovat vähentyneet, ja he pystyvät viimein hieman rauhoittumaan. Pystyt nyt paremmin laatimaan suunnitelmia ja taktiikoita, ja edistät asioita tasaiseen tahtiin. Varsinkin alkukuussa olet ryhtyvä ja energinen – ehkä löydät kevään peliuutuuksista uusia lempipelejä! Ihmissuhteissa ja yhteydenpidossa on kuitenkin jonkinlaista etäisyyttä, joten pyri pitämään huoli siitä että pyydät kaverisikin serverille!


Härkä 20.4. – 20.5.

Toukokuun alkupuoli on kiireinen, ja se edellyttää häriltä tiukkaa aikatauluttamista! Olet kuitenkin erittäin kekseliäs, ja rohkeasti ideoimalla keksit uusia loistavia taktiikoita sekä keinoja päästä eteenpäin peleissä. Nyt on hyvä aika myös keskustella ja verkostoitua – saat hyviä vinkkejä omaan tekemiseesi. Kuun toinen ja kolmas viikonloppu kertovat asioiden edistymisestä, mutta kuun kolmannella viikolla huomaat olleesi leväperäinen taloutesi kanssa – onko tullut ostettua ennakkoon kaikki mahdolliset uutuudet? Koeta hieman hillitä uusia lennokkaita ideoita ja suunnitelmia.

Kaksoset 21.5. – 20.6.

Kaksosilla toukokuussa keskiössä on ihmissuhteet ja niihin liittyvät epävarmuustekijät. Onko tiimissä kaikki hyvin, vai pohditko uuteen tiimiin liittymistä? Muista pitää realiteetit mielessä, ja vältä lähtemästä liian epävarmoihin ihmissuhteisiin. Pidä itse kiinni tosiasioista ja sano suoraan, mitä haluat. Loppukuussa tiedonsiirrossa ja liikennöinnissä voi olla ongelmia, joten voi olla, että joudut uusimaan pelivarusteitasi.

Rapu 21.6. – 22.7.

Ravuille toukokuu on mahdollisuuksia uusiin asioihin ja tilanteisiin. Alkukuu on positiivisten näkymien aikaa, ja nyt pystyt tekemään hyviä ratkaisuja – uskalla siis antaa neuvoja serverillä! Kuun lopulla jokin uusi tekeminen ja ryhtyminen tuottaa iloa – ehkä siis viimeinkin havittelet avainta Valorantiin, vaikka tähän mennessä olet vain tuhahdellut sille. Tai ehkä vaihdat FPS-peleistä vaikkapa korttipeleihin!

Leijona 23.7. – 22.8.

Toukokuu on jossain määrin leijonien kohdalla omaa toimintaasi rajoittavaa, ja onkin nyt syytä koettaa järjestää elämän olosuhteita uusiksi. On aika karsia jotain pois – oletko todella käyttänyt kaiken vapaa-aikasi pelataksesi Fortniteä, kun muitakin pelejä on tarjolla? Kuun alkupuolella jokin kuulemasi asia voi olla käänteentekevä ja pistää samalla suunnitelmiasi uusiksi – muista olla joustava, älä siis tyrmää kun joku pyytää sinua vaihtamaan peliä, mutta muista pysyä realistisena – tuskin olet saman tien huippupelaaja.

Neitsyt 23.8. – 22.9.

Toukokuun alku on piristävää neitsyille, ja kuulemasi asiat tuovat iloa elämääsi. Ehkä kauan odottamasi päivitykset tulevat viimeinkin siihen peliin, joka niitä tarvitsee. Pystyt tässä kuussa suhtautumaan johonkin asiaan positiivisesti – ehkä pääset viimeinkin eroon negatiivisista tunteista jotakin vanhaa peliä kohtaan. Jokin tilaisuus voi nyt aueta ja saat enemmän tilaa tehdä asioita oman mielesi mukaan, mutta samalla joku lähelläsi tarvitsee apuasi. Muista siis pitää chatissa korvat auki, jotta huomaat mikäli joku ei ole oma itsensä.

Vaaka 23.9. – 23.10.

Toukokuu tuo vaaoille elämän olosuhteisiin helpottuneempia sävyjä kuin aikoihin. Kuukausi sujuu suuremmitta suunnanmuutoksitta – voit siis huoletta pelata, sillä tasosi tuskin tulee ainakaan laskemaan. Kuun puoleen väliin asti olet varsin energinen ja aikaansaava, ja se näkyy myös serverillä. Vaikka ympäristössäsi tapahtuu muutoksia ja olosuhteet hieman muuttuvat, ne eivät kosketa turhan läheisesti sinua, joten voit keskittyä ownaamiseen.

Skorpioni 24.10. – 22.11.

Toukokuun alku vilkastuttaa vuorovaikutussuhteitasi ja eteesi voi tulla maisemanvaihdos – vaihtuukohan kenties tiimisi? Jonkun ideat ja ehdotukset voivat yllättää ja joudut tekemään nopeita päätöksiä – ehkäpä sinä suunnittelet seuraavan voittavan strategian. Toukokuussa tekemisessäsi on kiireen tuntua, ja yhteistyö muiden kanssa on vaativaa, mutta kuitenkin palkitsevaa. Muista siis jakaa ideoitasi, jotta pärjäät peleissä.

Jousimies 23.11. – 21.12.

Jousimiehille toukokuu tuo epävarmuustekijöitä niin ihmissuhteissa kuin juoksevien asioiden hoitamisessa. Ehkä mietit, viitsitkö pyytää uusia pelikavereitasi taas pelaamaan. Tässä kuussa ei kannata tehdä suuria päätöksiä tai suunnan muutoksia, vaan koittaa jatkaa samaan tapaan kuin aiemmin. Jonkun toisen ongelmat voivat rasittaa sinua – ehkä he tarvitsevat apua, kun tietokone lopettaa toimimisen ja sinun aikasi kuluu sen selvittelyyn, missä vika piilee.

Kauris 22.12. – 19.1.

Toukokuun alku tuo vapautumisen tunnelmia mukanaan kauriiden elämään ja kuun alun hyvät uutiset piristävät mieltäsi. Saat mahdollisesti tilaisuuden toimia vapaammin ja omia suuntaviivoja vetäen – pääsetkö viimeinkin pelaamaan juuri sitä peliä, mitä olet jo kauan odottanut, tai kokeilemaan, kuinka sinun taktiikkasi toimii käytännössä? Onnistumisen kokemuksia on luvassa, ja nyt saatkin tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Kuun loppu puolella tulee uusien tuulien virkistäviä tuulahduksia niin serverillä kuin muussakin elämässä.

Vesimies 20.1. – 19.2.

Toukokuun alku voi tuoda vesimiehille tilanteen, jolloin jokin asia pitää suunnitella ja miettiä uusiksi. Jouduitko muuttamaan kaveriporukan laniviikonlopun etätapaamiseksi? Yllättävät käänteet vaativat nyt joustavuutta ja kykyä ryhtyä toimeen. On hyvä varautua siihen, että suunnitelmien toteutumiseen voi kulua aikaa – ehkä et siis saa vielä haaveilemaasi pelikonetta kuntoon, tai pelit eivät etene sillä tahdilla kuin toivoisit. Sinulta vaaditaan nyt kärsivällisyyttä ja malttia – vältä tekemästä johtopäätöksiä hetken mielijohteesta. Ehkä pelaamasi peli ei ole huono, mutta et itse ole siinä vielä tarpeeksi hyvä.

Kalat 20.2. – 20.3.

Toukokuu edellyttää kaloilta kykyä sopeutua muuttuviin olosuhteisiin ja ratkaisujen venymisiin. Nyt ei ole fiksua tehdä suuria suunnan muutoksia asioihin jotka liittyvät rahaan, sopimusasioihin tai ihmissuhteisiin. Ennen kuin kirjoitat uuden sopimuksen tiimin kanssa, muista lukea se tarkasti, ettet sitoudu pelaamaan huonoa peliä seuraavaksi viideksi vuodeksi. Voit kokea suuriakin mielialan vaihteluita ja haluta lopettaa pelaamisen kokonaan – pidä pieni paussi, jolloin saat ajatuksesi kirkastumaan ja ehkä pelisikin paranevat sen jälkeen. Kuun loppupuolella jonkun toisen tekemät virheet voivat viivästyttää omien asioidesi selkiintymistä – älä silti pilaa henkeä serverillä turhalla toksisuudella.