Pelin nopea nousu suosioon on tuonut pelaajille paljon kysymyksiä tulevaisuudesta, johon olemme saaneet hieman vastauksia.

eSports

Torstaina pidetyn hyväntekeväisyysturnauksen lähetyksen aikana eSports manageri Christopher ”Panky” Pankhurst ja yhteisömanageri Sammie Kang puhuivat eurheilun tulevaisuudesta. Kang muistutti, että kyseessä on early access peli, joka on vasta muutaman viikon vanha.

– Ensin meidän täytyy tehdä varmaksi, että itse peli on valmis kilpailtavaksi. Me emme voi antaa pelaajien pelata miljoonista ja mahdollisesti hävitä bugien tai pelin kaatumisten takia. Meidän täytyy varmistaa, että parhaat pelaajat palkitaan heidän taitojensa takia. Tämän takia meidän täytyy keskittyä pelin korjaamiseen, Pankhurst sanoi lähetyksessä.

Avaimet

Brendan ”PlayerUnknown” Greene kertoi Gamasutran haastattelussa haluavansa luoda pelinsisäisille tavaroille ”arvokkaan talouden” jossa tavarat saadaan laatikoista ja jotka avataan avaimilla. Heti perään Greene kuitenkin sanoi, ettei missään tapauksessa halua edistää uhkapelaamista näillä pelinsisäisillä tavaroilla ja muistutti että Steam on alkanut reagoida tähän ongelmaan.

Pelinsisäisiä avaimia joudutaan kuitenkin vielä odottamaan jonkin aikaa, koska Greene kertoi, että tämä ei tule tapahtumaan early accessin aikana.

Huhuja uusista pelikentistä

Liikkeellä on ollut myös huhuja, että peliin olisi piakkoin tulossa kaksi uutta pelikenttää joista toinen olisi pieni autiosaari ja toinen viidakko jossa olisi luminen vuori. Varmaa tietoa ei ole kuitenkaan vielä julkaistu.

 

Lähteet: Striimi ja Gamasutra

Kuva: Steam.cyrotank