Tänä syksynä on seurattu KOVAn CS:GO-joukkueen matkaa HLTV top30:een Jussi “Airax” Airaksisen matkassa Road to top30 -dokumenttisarjassa. Vuosi lähenee loppuaan, ja tällä hetkellä KOVAn sijoitus on lähempänä sataa kuin kolmeakymmentä.

– Top30 ei kyllä varmasti ole enää mahdollinen tähän vuoteen, meillä ei oo ihan hirveästi enää HLTV-pelejä mistä niitä pisteitä saa, Airaksinen toteaa.

Siitä huolimatta Airaksisen usko joukkueeseen ei ole horjunut. Hänen mukaansa sijoitus on vain se mikä näkyy ulkopuolelle, ja vaikka se on huonompi kuin kesällä, hän itse tietää että joukkue on nyt parempi kuin koskaan. 

– Se vaan vaatii paljon töitä. Mä uskon että se on ens vuoden teemana, hän summaa dokumenttijaksossa.

Joukkue on kuvausten aikaan bootcampilla yhdessä. Jaksossa päästään kuulemaan joukkueen jäsenten tunnelmia heti hävityn pelin jälkeen, sekä tutustumaan paremmin joukkueen jäseniin ja siihen, mitä he ajattelevat toisistaan. Ääneen pääsevät Airaksisen lisäksi Jarkko “spargo” Rahja sekä Aleksi “zks” Nissinen.

Jatkoa on tämänkin jälkeen luvassa, ja jakson lopussa Airaksinen jättää katsojan pohtimaan, mitä paljastuksia on luvassa, sillä videon lopussa hän toteaa “Kun kerrotiin lapsuudesta asti sille lääkärille, niin kyllä se sano aika suoraan että on kova epäilys…” ja samalla Airaksisen kasvoilla on vakava ilme. 

Dokumenttijakson pääset kokonaisuudessaan katsomaan täältä.