Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

”Jos teemme tämän oikein, Suomi sijoittuu kartalle e-urheiluvaltiona” – Nyt puhuvat Telian CS:GO-liigan järjestäjät

Telia Esports Seriesin CS:GO-liigan ensimmäinen kausi päättyi eilen. Järjestäjät suuntaavat katseensa kuitenkin jo kohti tulevaa.

Team Gigantti nujerrettiin Overwatchin finaalissa Assemblyilla – voittoon kiri italialainen Samsung Morning Stars luvuin 3-2

Assemblyn Overwatch OMEN by HP -turnauksen voiton vei lukuisista Euroopan maista pelaajia sisältävä, Samsungin omistama joukkue. Se nousi turnauksen voittoon huolimatta aiemmasta tappiostaan hallitsevalle Euroopan mestari Team Gigantille samana päivänä.

E-urheilufanin opas Assembly Summer 2018 -tapahtumaan

Suomen suurin LAN-tapahtuma Assembly Summer palaa taas tänä torstaina ja jatkuu aina sunnuntaihin asti.

Team Gigantti puolustaa kunniaansa Assembly Winterissä – usko uusiin pelaajiin on kova

Assembly Winterin Omen by HP Overwatch-turnauksen ensimmäisen päivän pelit ovat nyt ohitse. Voittajien lohkoon selvisivät Team Gigantti ja ENCE eSports, kun taas FC Lahti Menace ja Team Nemesis taistelevat finaalipaikasta häviäjien lohkossa.

FC Lahti Menace ja Team Nemesis haastavat Assemblyjen ennakkosuosikit – Onko huippujoukkueiden taso enää entisellään?

Tämänvuotinen Assembly Winter -tapahtuma avaa ovensa jo huomenna. Monipuoliseen laniohjelmaan kuuluu myös Omen by HP Overwatch-turnaus, jossa kisataan 10 000 euron palkintopotista.

Assembly-turnaukseen matkaava ENCE eSports: ”Paineet ovat täysin Team Gigantin harteilla”

Suomen suurimman Lan-tapahtuma Assemblyn pikkusisar Assembly Winter pidetään tänä viikonloppuna, 2.-4.1. Tapahtuman runsaaseen e-urheiluohjelmaan on mahtunut myös Omen by HP Overwatch-turnaus, jossa kisataan 10 000 euron palkintopotista.

Huono, huonompi, huonoin – Assembly

Assemblyt alkavat Messukeskuksessa 22 päivän päästä, perjantaina 3. helmikuuta. Ei enää siis pitkä aika yhteen eurheilun vuoden kohokohdista Suomessa! Mutta nyt on pakko ihmetellä, että mitä ihmettä Assembly on oikein tehnyt elokuun jälkeen peliturnaustensa kanssa? Tällä tarkoitan nyt siis sitä, että minkä ihmeen takia taas on tapahtuman turnaukset julkistettu niin kovin myöhään. Assemblyjen tämänkertaiset ammattilaisturnaukset paljastettiin […]