Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Kohuja ja uusia mestareita: Dota 2 vuosikatsaus

Vuoden 2018 suurin tarina Dotan osalta on aiempien vuosien tapaan elokuun The International. OG:n totaalinen pirstaloituminen kesäkuussa, vain noustakseen TI-voittajaksi oli vuoden suurin tarina, joka tulee olemaan ihmisten huulilla vielä pitkään. Myös pelin kehittäjäyhtiö Valve tunnustaa OG:n voiton ja sen takana olevan tarinan, sen ollessa seuraavan True Sight -dokumentin aihe.

TI8: Videohaastattelussa hallitsevan mestarin Team Liquidin Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen

Dota 2:n mestaruusturnaus The International 8 on lähtenyt kunnolla käyntiin, ja taas haetaan maailman parasta Dota 2 -joukkuetta.

”Hetkonen, mähän oon ehkä ihan hyvä pelaan tätä peliä” – Haastattelussa Topias ”Topson” Taavitsainen (osa 1)

Feeniks-linnun lailla pelaajakadon jälkeen noussut OG porhalsi The International 8:n Euroopan aluekarsintojen läpi kuin vettä vain.

Matka kohti The International 8:aa alkaa – Torstaina käynnistyvät huippujännittävät aluekarsinnat!

Pelikehittäjä ja -julkaisija Valve julkaisi sunnuntaina välittömästi Dota Pro Circuit -kauden päätteeksi Dota 2 -vuoden huipentavaan The International -turnaukseen kutsutut joukkueet ja karsinnoissa käytössä olevan formaatin.

Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen puhuu Internationalin jälkeisestä ajasta, motivaatiostaan ja tämän hetken huippujoukkueista

Team Liquidin riveissä pitkään pelannut ja myös The International 2017:n voittoon pelannut Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen on suomalaisen Dotan ehdoton kärkinimi, ja yksi maailman tunnetuimmista suomalaisista kilpapelaajista.

Suomalaisen Tauroran laajennettu reboot käyntiin tänään – mukana Euroopan ja CIS-alueen vakionimiä

Suomalainen Dota-skenen vakionimi Taurora palaa jälleen ruutuihin. Tänään kuuden aikaan illalla alkava mittelö tulee olemaan ensimmäinen laatuaan sitten organisaation sulauduttua osaksi Helsinki Redsiä. Keskustelimme hieman hREDSin General Managerin Christer Kasurisen kanssa turnauksesta, Taurorasta ja organisaatioiden yhteistyön tulevaisuudennäkymistä.

Dotan versiopäivitys 7.08 tippui torstaina – Ei vieläkään Battle Passia

Dota-pelaajat kautta maailman ovat tiedustelleet viikkokaupalla Valvelta ”Missä viipyy Battle Pass?”. Talvikauden osalta Battle Passia jäätin yllättäen vielä odottamaan 7.08 versiopäivityksen myötä, mutta Dotan pääkehittäjä IceFrog on kuitenkin siunannut pelaajakuntaa kunnon kevätsiivouksella.

Sininen juhla, vihreä vuosi – Dota 2:n vuosikatsaus

Vuosi 2017 tullaan ammattilaisskenessä muistamaan Team Liquidin vuotena. Tammikuussa mukaan hypänneen uuden nelosposition, GH:n hypättyä mukaan joukkueeseen on Liquid ollut aivan uudenlaisessa vireessä. Liquidin kauteen on mahtunut peräti seitsemän merkittävää turnausvoittoa, josta olennaisimpana The International 7.