Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Niko Raisanen pelaa Australian Overwatch Contendersissa, Amerikasta käsin – ”D.Van pommit ovat usein näkymättömiä ja Ultimatet hiljaisia”

Uutisoimme eilen Team Gigantin ohella Overwatch Contendersin mestaruutta tavoittelevasta toisesta suomalaisedustajasta, Niko ”ChroNoDotA” Raisasesta, joka pelaa Australian Contendersissa Kanga Esportsin riveissä.

Esittelyssä Overwatch Contendersin suomalaistulokkaat Jofi ja Milkyman

Overwatch Contenders käynnisti toisen kautensa tällä viikolla. Kuten aiemmin kerroimme, suomalaisia löytyy tällä kertaa taistelemassa sekä Euroopan että Pohjois-Amerikan mestaruudesta.

Overwatch Contenders palaa tänään – Mukana Team Gigantin lisäksi kaksi suomalaistulokasta

Blizzardin virallisen Overwatch Contenders -turnauksen toinen kausi alkaa Euroopan osalta tänään kello 19:00 Suomen aikaa.

Overwatch Contendersin voittajat kruunataan viikonloppuna

Blizzardin järjestämän Overwatch Contender -turnauksen ensimmäinen kausi huipentuu tänä viikonloppuna pelattaviin playoffeihin. Sekä Pohjois-Amerikassa että Euroopassa pelattava turnaus on koonnut yhteen kunkin alueen parhaimmiston, ja viikonlopun jälkeen nähdäänkin, mitkä joukkueet pääsevät iskemään hampaansa 40 000 dollarin pääpalkintopottiin.

Team Gigantin Zappis: ”Meillä on jo suunnitelmia mitä toteutetaan Misfitsiä vastaan”

Team Gigantin vanha kokoonpano. Vasemmalta oikealle: Biggoose, Linkzr, Zappis, Fragi, Davin, Zuppehw. (c) Otto Jahnukainen

Overwatch Contenders kääntyy loppua kohden – tämä on joukkueiden tilanne nyt

Korjaus: Viime viikon Overwatch Contenders -uutisoinnissa oli raportoitu otteluiden tuloksista virheellisesti. Tällaisia virheitä ei missään tapauksessa saisi sattua, ja haluaisinkin pyytää sen puolesta anteeksi. Uutinen vedettiin alas heti kun asia oli huomattu ja korjattiin heti kun mahdollista.   Blizzardin virallinen Overwatch Contenders -turnaus aloittaa tänään neljännen viikkonsa, eli turnauksen lohkovaihe on edennyt jo yli puolenvälin. […]

Overwatch Contenders jatkuu taas huomenna – nähdäänkö voittokulkueessa suomalaisväriä?

Overwatch Contendersin ensimmäinen kausi starttaa huomenna, ja haussa on taas sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan kovin Overwatch-joukkue. Turnausten tunnelmista saatiin maistiaisia jo nollakaudella, mutta monia asia on muuttunut ensimmäiselle kaudelle mentäessä.

Bazooka Puppiezin Toni ”Ube” Häkli kommentoi Overwatch Contendersia: ”Kyllä se vielä jotain muuta tuohon tarvitsisi.”

Bazooka Puppiez oli yksi Overwatch Contendersin todellisista yllättäjistä. Täysin upouusi joukkue nousi lopulta turnauksen jaetulle 3.-4. sijalle, turvaten itsellensä paikan Contendersin ensimmäisellä kaudella ja jättäen jopa monen pitkäikäisen ammattilaisjoukkueen taaksensa. Otimme yhteyttä Bazooka Puppiezissa pelaavaan Toni ”Ube” Häkliin kysyäksemme häneltä joukkueen taustoista ja turnauksen jälkeisistä fiiliksistä.