Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

PGI Europe tänä viikonloppuna Englannin Leicesterissa – Mukana kourallinen suomalaisia

Perjantaina alkavassa Playerunknown’s Battlegrounds Globan Invitational Europe 2018  (PGI EU) tapahtumassa taistellaan suurista summista, ja ehkä sitäkin kiivaammin paikoista PUBG Global Invitationalin finaaleihin Berliiniin.

Esittelyssä Playerunknown’s Battlegroundsin uusi kartta Sanhok – viidakkoresorteista kookosfarmeille

PUBGin uusin kartta Sanhok avautui kaikille pelaajille testattavaksi tänään aamulla, avoimen betaserverin myötä.

PUBG Global Invitational – Tähtääkö peli liian korkealle?

Alkuviikosta julkaistu PUBG Global Invitational –turnaus (voimmeko jo puhua MM-kisoista?), jossa pelaajat pääsevät kilpailemaan yhteensä kahden miljoonan dollarin palkinnoista, on monen mielestä täysin ylimitoitettu ja toisten mielestä hyvä piriste PUBGin eurheilupiireille. Kuinka asia mahtaa olla?

Millaista PUBG-turnauksissa oikeasti on – Aki ”Tryffeli” Minkkinen paljastaa

Viikonloppuna käydään Global Loot Leaguen ensimmäisen kauden finaalit Romanian Bukarestissa, ja mukana kamppailussa nähdään tällä kertaa kolme suomalaista. Heistä yksi, Aki ”Tryffeli” Minkkinen kertoi eurheilu.comille kattavasti mitä kaikkea valojen sammuttua tapahtuu ja miten turnauksia järjestetään.

Suomalainen Aki ”Tryffeli” Minkkinen lähti kokeilemaan kilpapelaajauraa ja pääsi heti huipulle

Monet ovat pohtineet, kuinka eurheilussa voi päästä huipulle asti? Aki ”Tryffeli” Minkkinen pohti samaa, lähti haastamaan Playerunknown’s Battlegroundsin kovimpia nimiä ja voitti ensimmäisessä ammattilaisottelussa kana-aterian.

Playerunknown’s Battlegroundsin yksivuotislahja pelaajille – skinit aseille ja uusia loottilaatikoita

PUBG on nyt virallisesti selvinnyt ensimmäisestä vuodestaan, ja tätä juhlistaakseen pelaajille tarjoillaan ekslusiivistä skiniä ja uusia loottiboxeja. Pettymys vai odotettu lisäys peliin?