Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Team Gigantti nujerrettiin Overwatchin finaalissa Assemblyilla – voittoon kiri italialainen Samsung Morning Stars luvuin 3-2

Assemblyn Overwatch OMEN by HP -turnauksen voiton vei lukuisista Euroopan maista pelaajia sisältävä, Samsungin omistama joukkue. Se nousi turnauksen voittoon huolimatta aiemmasta tappiostaan hallitsevalle Euroopan mestari Team Gigantille samana päivänä.

Jättisponsorointeja tulee kuin sieniä sateella e-urheiluun – Mikä on Suomen tilanne?

Tuntemattomat suuruudet kuten Head&Shoulders, SAP ja Vodafone ovat muun muassa lähteneet e-urheiluun mukaan sponsoroinneilla viime aikoina. Suurien firmojen mukaan hyppäämistä on odotettu jo pitkän aikaa, mutta missä luuraavat Suomen e-urheiluscenen sponsorit?

Overwatch Contenders palaa tänään – Mukana Team Gigantin lisäksi kaksi suomalaistulokasta

Blizzardin virallisen Overwatch Contenders -turnauksen toinen kausi alkaa Euroopan osalta tänään kello 19:00 Suomen aikaa.

Team Gigantti puolustaa kunniaansa Assembly Winterissä – usko uusiin pelaajiin on kova

Assembly Winterin Omen by HP Overwatch-turnauksen ensimmäisen päivän pelit ovat nyt ohitse. Voittajien lohkoon selvisivät Team Gigantti ja ENCE eSports, kun taas FC Lahti Menace ja Team Nemesis taistelevat finaalipaikasta häviäjien lohkossa.

Overwatch Contendersin voittajat kruunataan viikonloppuna

Blizzardin järjestämän Overwatch Contender -turnauksen ensimmäinen kausi huipentuu tänä viikonloppuna pelattaviin playoffeihin. Sekä Pohjois-Amerikassa että Euroopassa pelattava turnaus on koonnut yhteen kunkin alueen parhaimmiston, ja viikonlopun jälkeen nähdäänkin, mitkä joukkueet pääsevät iskemään hampaansa 40 000 dollarin pääpalkintopottiin.

Team Gigantin Zappis: ”Meillä on jo suunnitelmia mitä toteutetaan Misfitsiä vastaan”

Team Gigantin vanha kokoonpano. Vasemmalta oikealle: Biggoose, Linkzr, Zappis, Fragi, Davin, Zuppehw. (c) Otto Jahnukainen

Overwatch Contenders jatkuu taas huomenna – nähdäänkö voittokulkueessa suomalaisväriä?

Overwatch Contendersin ensimmäinen kausi starttaa huomenna, ja haussa on taas sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan kovin Overwatch-joukkue. Turnausten tunnelmista saatiin maistiaisia jo nollakaudella, mutta monia asia on muuttunut ensimmäiselle kaudelle mentäessä.