Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Turun ANC juhlisti sadatta Super Smash Bros. -turnaustaan – Klubi kerää paikallisia peliharrastajia yhteen joka viiikko

Turun Akateeminen Nintendo Club (ANC) vietti torstaina merkkipäivää, kun pystyyn oli laitettu järjestyksessä sadas viikottainen Super Smash Bros. -turnaus. Tapahtuma pidettiin Turun Yliopiston kampuskappelissa, joka oli saatu tupotäyteen peliharrastajia.

Raision Myllyssä voi pistäytyä vaikka CS:GO:ta pelaamaan – Uudistuneen Evolution Arenan avajaiset pidetään huomenna

Turussa toiminut Evolution Arena -pelitalo järjestää uusien tilojensa avajaiset huomenna. Pelitalo on siirtynyt Turun Puutarhakadulta Myllyn kauppakeskukseen Raisioon, josta sen löytää ensimmäisestä kerroksesta Gamestopia vastapäätä.

Turun Grail Quest -pelitapahtuma vankitti paikkaansa Suomen e-urheilun tähtitaivaalla – Uudet tilat ryhdittivät tapahtumaa

Grail Quest -pelitapahtuma järjestettiin Turussa 18.-20.10. Tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa ja se oli kokenut melkoisia muutoksia suhteessa viime vuoteen.

Evolution Arena -pelitalo aukeaa maaliskuussa Turussa

Evolution Arena, Turun uusi pelitalo, sijaitsee Puutarhakatu 47:ssä, vain noin kymmenen minuutin bussimatkan päässä Kauppatorilta.

Grail Quest tarjosi oivat puitteet suurelle e-urheilutapahtumalle, jolle jäi kuitenkin vielä kasvunvaraa

Grail Quest, josta kirjoitimme kattavaa ennakkoa jo viime kuussa, järjestettiin tänä viikonloppuna Turun Gatorade Centerillä. Suunnitelmat tapahtuman suhteen olivat varsin kunnianhimoisia, ja ainakin tämä toimittaja oli innoissaan saadessaan kunnollisen e-urheilutapahtuman omaan kotikaupunkiinsa.

Turussa tarjoiltiin maistiaisia lokakuun Grail Quest -tapahtumasta

Paikan päällä oli pakko todeta, että Turun Gatorade Centerin puitteet olivat kieltämättä varsin makeat lokakuista e-urheilutapahtumaa varten. Stadionilla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa tapahtumaa olivat avaamassa edustajat niin e-urheilumaailman ytimestä kuin sen ulkopuoleltakin.

Turussa avattiin uusi eurheilutila – eurheilu.comin raportoi avajaisista

Turku Game Academy (TGA) avasi eilen ovensa Turun Jyrkkälän nuorisotilassa (Nuorisotalonkuja 2). Paikalla tunnelmaa fiilistelemässä oli myös eurheilu.com.