Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Blogit

Eurheilu.comin takana työskentelevät aktiivit kirjoittavat tälle sivulle henkilökohtaisia blogitekstejä, joissa käsitellään elektroniseen urheiluun liittyviä asioita. Blogitekstit pyrkivät olemaan laajempia kuin päivittäiset uutiset ja kertomaan asioista enemmän kirjoittajien omasta näkökulmasta katsottuna.

”Tällä viikolla ei tiputa laavaan, ja ollaan ainaki top10!”

Kanaliigan Apex kausi jatkuu - tällä kertaa ei tiputtu laavaan, vaan pysyttiin piilossa.

Kaikkia ei kiinnosta juosta pallon perässä – millaista on pelata Apex-liigassa työkavereiden kanssa?

Kanaliigan toinen Apex-kausi alkoi tällä viikolla.

Vaiherikas vuosi 2020: Änärihuumaa, LoLia, pelaajavaihdoksia, Valorant…

Vuoteen 2020 mahtui monenlaista - tässä yksi pieni katsaus!

Sisäministeri twiittasi naisten ja sukupuolivähemmistöjen kohtaamasta vähättelystä pelaajina – miksi kommenttiketjussa vähätellään asiaa?

Sisäministeri puuttui viime viikolla Peliviikon päätteeksi naisten ja sukupuolivähemmistöjen kohtaamaan vähättelyyn ja vihamielisiin asenteisiin pelimaailmassa - kommenttiketjussa ongelmaa vähäteltiin, joka todistaa sen, että aiheesta täytyy edelleen puhua.

Viikonloppuna tarjolla huippukonsolilätkää – kuka pokkaa kirkkaimmat mitalit?

Viikonloppu on täynnä huippukonsolikiekkoa, sillä perjantaina ratkaistaan 1vs1-sarjan suomenmestaruus ja vastaavasti lauantaina vuorossa on 6vs6-sarjan mestaruustaisto, kun finaalissa vastakkain ovat niin ikään vuosi sitten finaalissa kohdanneet HAVU ja FILADELPHIA.

ENNAKKO: ENCE veitsi kurkulla mousesportsia vastaan – tappiolla alkaa kotimatka!

Illan ottelussa on erittäin mielenkiintoiset lähtökohdat, kun kaksi ilman valmentajaa pelaavaa joukkuetta kohtaavat pudotuspelien alemman kaavion ensimmäisellä kierroksella. Kupletin juoni on selkeä, voitolla turnaus jatkuu ja vastaavasti tappiolla koittaa kotimatka.

ENNAKKO: EPL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastakkain kaksi ”siipirikkoista” joukkuetta

Suomalainen ENCE raivasi ainoana niin kutsuttuna suomalaisjoukkueena tiensä pudotuspeleihin, kun Jesse "zehn" Linjalan tähdittämä GODSENT ja Aleksi "aleksiB" Virolaisen edustama OG jäivät alkusarjaan. ENCE kohtaakin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella siipirikkoisen Complexityn, joka on kokenut nopealla aikataululla suuriakin pelaajamuutoksia.

Dreamhack Open Fall suljettujen karsintojen joukkueet julki – Tricked korvaa HERCEGNOVIn!

Ennen kuin Dreamhack Open Fall suljetut karsinnat ovat edes ehtineet alkaa, liittyy turnaukseen jo suuria juonenkäänteitä. Nimittäin yksi karsintavaiheeseen päässyt joukkue on diskattu, koska joukkueessa pelasi VAC-bannattu pelaaja. Joukkueen tilalle on kutsuttu tanskalainen Tricked.