Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Blogit

Eurheilu.comin takana työskentelevät aktiivit kirjoittavat tälle sivulle henkilökohtaisia blogitekstejä, joissa käsitellään elektroniseen urheiluun liittyviä asioita. Blogitekstit pyrkivät olemaan laajempia kuin päivittäiset uutiset ja kertomaan asioista enemmän kirjoittajien omasta näkökulmasta katsottuna.

Viikonloppuna tarjolla huippukonsolilätkää – kuka pokkaa kirkkaimmat mitalit?

Viikonloppu on täynnä huippukonsolikiekkoa, sillä perjantaina ratkaistaan 1vs1-sarjan suomenmestaruus ja vastaavasti lauantaina vuorossa on 6vs6-sarjan mestaruustaisto, kun finaalissa vastakkain ovat niin ikään vuosi sitten finaalissa kohdanneet HAVU ja FILADELPHIA.

ENNAKKO: ENCE veitsi kurkulla mousesportsia vastaan – tappiolla alkaa kotimatka!

Illan ottelussa on erittäin mielenkiintoiset lähtökohdat, kun kaksi ilman valmentajaa pelaavaa joukkuetta kohtaavat pudotuspelien alemman kaavion ensimmäisellä kierroksella. Kupletin juoni on selkeä, voitolla turnaus jatkuu ja vastaavasti tappiolla koittaa kotimatka.

ENNAKKO: EPL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastakkain kaksi ”siipirikkoista” joukkuetta

Suomalainen ENCE raivasi ainoana niin kutsuttuna suomalaisjoukkueena tiensä pudotuspeleihin, kun Jesse "zehn" Linjalan tähdittämä GODSENT ja Aleksi "aleksiB" Virolaisen edustama OG jäivät alkusarjaan. ENCE kohtaakin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella siipirikkoisen Complexityn, joka on kokenut nopealla aikataululla suuriakin pelaajamuutoksia.

Dreamhack Open Fall suljettujen karsintojen joukkueet julki – Tricked korvaa HERCEGNOVIn!

Ennen kuin Dreamhack Open Fall suljetut karsinnat ovat edes ehtineet alkaa, liittyy turnaukseen jo suuria juonenkäänteitä. Nimittäin yksi karsintavaiheeseen päässyt joukkue on diskattu, koska joukkueessa pelasi VAC-bannattu pelaaja. Joukkueen tilalle on kutsuttu tanskalainen Tricked.

Myrskyvaroitus nimeltään Cloud9!

Yhdysvaltalaisorganisaatio Cloud9 on tosissaan satsannut pelaajamarkkinoihin, kun haaviin on jo tarttunut brittiläispelaajat Alex "⁠ALEX⁠" McMeekin ja William "⁠mezii⁠" Merriman sekä turkkilaistähti Özgür “⁠woxic⁠” Eker.

ENNAKKO: ESL Pro Leaguen odotetuin matsi: ENCE vs. OG – Aleksi ”aleksiB” Virolaisen joukkue pakkovoiton edessä!

Moni suomalainen CS:GO-fani on odottanut kieli pitkällä kuin kuuta nousevaa tulevaa suomalaisten kohtaamista, nimittäin Aleksi "aleksiB" Virolaisen tähdittämä OG pääsee haastamaan nousukuntoisen ENCEn EPL:n alkusarjan ottelussa. Joukkueet ovat kohdanneet ensimmäisen kerran reilu 6kk aiemmin, jolloin Virolaiseen kohdistuva siirtokohu kävi kuumimmillaan.

Kölnin valot sammuivat: Tanskalainen Heroic hieman yllättäen mestariksi

Elokuun lopussa pelattiin arvostettu Kölnin turnaus, vallitsevan koronaviruspandemian takia turnaus siirtyi lopulta onlineen LIVE-yleisön edessä pelaamisen sijasta. Tämän takia turnaus pelattiin myöskin alueittain Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa sekä Oceniassa.

Kölnin valot sammuivat: EG:n matka Pohjois-Amerikan alueturnauksen mestariksi

Elokuun lopussa pelattiin arvostettu Kölnin turnaus, vallitsevan koronaviruspandemian takia turnaus siirtyi lopulta onlineen LIVE-yleisön edessä pelaamisen sijasta. Tämän takia turnaus pelattiin myöskin alueittain Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa sekä Oceniassa.