Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Blogit

Eurheilu.comin takana työskentelevät aktiivit kirjoittavat tälle sivulle henkilökohtaisia blogitekstejä, joissa käsitellään elektroniseen urheiluun liittyviä asioita. Blogitekstit pyrkivät olemaan laajempia kuin päivittäiset uutiset ja kertomaan asioista enemmän kirjoittajien omasta näkökulmasta katsottuna.

Mikä tarkalleen ottaen on e-urheilun ”suomalaisjoukkue” ja onko sillä väliä?

Niinpä, kuten otsikosta näkee, pääsemme jauhamaan yhdestä toimittajan helmasynneistä. E-urheilun noustaessa suosiotaan sekä maailmalla että koto-Suomessa, syntyy välttämättömästi jännitettä siitä, mitä suomalaisuus tässä yhteydessä tarkoittaa.

Eurheilu kohoaa bisneksenä kohta yli miljardin rajapyykin ja samalla kasvaa lajista uhkapelaaminen – Missä peleissä ja turnauksissa raha oikeasti liikkuu?

Eurheilun kasvaessa lajina, ovat myös uhkapelimarkkinat moninkertaistuneet. Suomessa moni ihmetteli, miten videopelit tulivat jopa veikkauksen pitkävetolistoille jo joku aika sitten, ja tästä on tultu vielä huomattavasti eteenpäin.

ENCE voitti turnauksen, josta yhteisö ei pidä – Katsojat nousevat barrikadeille BLAST Pro Seriesiä vastaan

ENCE nitisti Madridissa maailman kärkinimet, mutta tyytymättömyys BLAST Pro Seriesiä kohtaan kasvaa.

Apex Legends yllätti Overwatchin housut kintuissa, mutta pelillä ei ole varaa jäädä laakereilleen makaamaan

Olen pelannut Overwatchia intensiivisesti heti sen julkaisusta lähtien, jos en päivittäin niin ainakin viikoittain. Pelaajana en ole mitenkään kummoinen, mutta tästä huolimatta oli mukavaa olla jotain, jonka kautta kykeni jatkuvasti haastamaan itsensä.

Apex Legends viikossa pelimaailman huipulle – Miten se onnistui?

Apex Legends on tällä hetkellä jokaisen pelaajan, striimaajan ja pelinkehittäjän huulilla – Mutta miten Apex nappasi ensimmäisen viikkonsa aikana kukkulan kuninkuuden itselleen?

Löytyykö sinun kaupungistasi nuorten e-urheilutoimintaa? Ehkä pitäisi, seuraamukset voivat olla suuremmat kuin arvaatkaan

Pienellä paikallistoiminnalla voi olla suuret seuraamukset.

PUBGin ammattilaishuijareille saapui viimeinen, definitiivinen ja ultimaattinen loppu

Noin kolme viikkoa sitten PUBG Corporation langetti Steamin avustuksella suuren määrän VAC-banneja pitkin Playerunknown’s Battlegroundsia.

Tunteisiin, suoraan tunteisiin kulkematta järjen kautta

"Mites, meneekö pojat möföä?" Toimittajan kepeä kysymys tarttui kilpapeliväen kurkkuun huolella.