Keskiviikkona jatkuu jälleen tärkeät ottelut koskien ESL One Cologne 2020 – Euroopan turnausta. Joka on edennyt A lohkon alemman kaavion semifinaaleihin. Kupletin juoni ottelussa onkin erittäin yksinkertainen, sillä voitolla turnaus jatkuu ja puolestaan tappiolla alkaa niin sanotusti kotimatka sekä tyytyminen jämäsijoituksiin.

Keskiviikon turnauspäivässä ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu on tanskalaisen MAD Lionsin ja Aleksi ”aleksiB” Virolaisen tähdittämän OG:n kohtaaminen, joka avaa turnauspäivän klo 16 alkaen.

Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet alkuvuodesta, jolloin pelattiin ICE Challenge 2020 – turnausta. Tuolloin joukkueet kohtasivat puolivälierissä ja silloin tanskalaiset ottivat puhtaan 2-0 voiton (16-12, 16-12). Edesmennyt turnaus oli molemmilta joukkueilta erittäin positiivismerkkinen ja löytyivät turnausksen tulosluettelosta kärkijoukkueiden joukosta. Tällöin karttana pelattiin Nuke ja Train.

Voit muistella edellisen kohtaamisen tapahtumia täältä: 

Jos katsotaan viittä edellistä tanskalaisten pelaamaa ottelua, nousee ensimmäisenä esille suuri vaihtelevuus. Tanskalaisjoukkue on nimittäin pystynyt ottamaan ainoastaan yhden voiton 5 viimeisessä ottelussa, joka tuli tässä turnauksessa mousesportsia vastaan. Jos tanskalaisten viimeiset ottelut ovat olleet mollivoittoisia. OG:n vastaavat statistiikat ovat ainoastaan piirun verran parempia, sillä joukkue on ottanut viimeisistä viidestä ottelusta yhden ottelun enemmäin kuin virkaveli.

Tulevaan otteluun OG lähtee ehkä pienoisena ennakkosuosikkina, vaikka odotettavissa onkin erittäin tasainen vääntö pudotuspelipaikasta. Varmaa on kuitenkin se, ettei voitto tule varmastikkaan helpolla.