Lähes vuoden verran pelaamatta ollut Kristo ”r0tta” Lindfors on odottavaisin mielin, kun työskentely SAWO Esportsin kanssa pääsee todenteolla alkamaan. Lindfors joutui poistumaan Hredsin aktiivisesta kokoonpanosta syyskuussa 2019, jonka jälkeen on pelannut ainoastaan satunnaisia otteluita.

— Tosi hyvältä tuntuu päästä pitkästä aikaa pelaamaan kunnolla. Minun oli tarkoitus pelata kilpailullisesti jossain joukkueessa jo paljon aikaisemmin Hreds-ajan jälkeen, mutta välillä tietyt asiat vaativat aikaa. Oon kuitenkin tyytyväinen, että päädyin suomijoukkueeseen enkä eurooppalaiseen. Pelaamisen ja kehittymisen nälkä on ollut kokoajan takaraivossa. Onneks tossa välissä kerkes kuitenkin pelaan assyt ja telia-liigan (shoutout kynyniekat), ettei jääny offit ihan nolliin.

Luvassa onkin uudenlainen haaste, sillä SAWO Esports on uusi organisaatio CS:GOn suomiskenessä, joten se vaatii paljon työtä jokaisen tavoitteen saavuttamiseksi. Keskustelun käännyttyä Lindforsin liittymiseen SAWO Esportsin organisaatioon.

— Olin talvella vierailevana analystinä käymässä pelaajatcomin studiossa kun ice challengea tehtiin, sunnuntaina mentiin sitten herra olvarin kanssa ottaan vähän minttuchocoa ja no, siitä se sitten lähti, paljastaa Lindfors.

Kuitenkin Lindfors on todella innoissaan sekä odottavaisin mielin, että pääsee vihdoin tosissaan työskentekemään uuden joukkueensa kanssa.

— Tosi hyvillä mielin. Meillä on tosi hyvä kombo pelaajia tässä joukkueessa, ja synkkaa tosi hyvin. Bonan ja dreamerin kanssa ollaan vanhoja tuttuja, nksun (Niko Luhaniemi) ja smillen (Joona Holmström) kanssa oon pelannu ite vähiten. Tosi mukavia sällejä, ja käsitys pelistä on kaikilla aikalailla sama. Siisti myös olla osana organisaatiota joka on aivan uus, ja noin isoja urheiluseuroja sen takana. Tähän mennessä kaikki vaikuttanu kyl huipputyypeiltä. Joukkueena tavoitteet varmastikin ekana hakee paikka sieltä Suomen kärjestä, ja sitten kansainvälisiltä kentiltä.

Tavoitteekseen CS:GO-peluri toteaa haluavansa olla paras mahdollinen versio itsestään, eikä näin ollen halua tyytyä puolitehoilla vetävään versioon itsestään.

On suurempi vahvuus tiedostaa omat heikkoutensa, mutta suurinta vahvuutta on osata kääntää heikkouden positiivisiksi piirteiksi itsessään.

— Oon koittanu kääntää mun aikasempia heikkouksia mun vahvuuksiks, eli tehdä impulsiivisia/aggressiivisia pelityksiä oikeissa kohtaa oikeilla ajotuksilla. Ennen tein niitä liikaa väärissä paikoissa tai väärillä ajotuksilla. Kehittämissä on varmasti monessa asiassa, mutta ehkä ensimmäisenä haluisin kehittää itseäni reagoimisessa vielä lisää. Se on välillä niin pienistä ajotuksista kiinni, kun sun pitää tietää, millon painaa w pohjaan.

Annoin Lindforsille tehtävän valita minkä tahansa ominaisuuden omilta joukkuetovereiltaan sekä mahdolliset perustelut niihin.

— Valitsen ehdottomasti dreamerin (Otto ”dreamer” Hämäläinen) pituuden sekä sm1llen ainaisen positiivisuuden.

SAWO Esports on kertonut tavoitteekseen nousta Suomen CS:GO-skenessä kärkijoukkueiden joukkoon. Kysyimmekin Lindforsilta, kuinka organisaatiosta tulee Suomen kärkijoukkue kynärissä.

— Suomen kärkijoukkue syntyy hyvällä joukkuedynamiikalla ja kovalla grindillä, ei siinä oikein muuta avainta oo. Hard work =)

Tulevaisuudeltaan Lindfors toivoo opiskelujen viimeistelyä sekä mahdollisuutta jatkaa pelaamista mahdollisimman pitkään. Peliuran päätyttyä hän toivoo voivansa kuitenkin työskentelevän esportsin parissa, esimerkiksi valmentajana.