Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Millaista PUBG-turnauksissa oikeasti on – Aki "Tryffeli" Minkkinen paljastaa

Viikonloppuna käydään Global Loot Leaguen ensimmäisen kauden finaalit Romanian Bukarestissa, ja mukana kamppailussa nähdään tällä kertaa kolme suomalaista. Heistä yksi, Aki "Tryffeli" Minkkinen kertoi eurheilu.comille kattavasti mitä kaikkea valojen sammuttua tapahtuu ja miten turnauksia järjestetään.

Suomalainen Aki "Tryffeli" Minkkinen lähti kokeilemaan kilpapelaajauraa ja pääsi heti huipulle

Monet ovat pohtineet, kuinka eurheilussa voi päästä huipulle asti? Aki "Tryffeli" Minkkinen pohti samaa, lähti haastamaan Playerunknown's Battlegroundsin kovimpia nimiä ja voitti ensimmäisessä ammattilaisottelussa kana-aterian.

Playerunknown's Battlegroundsin toinen kartta Miramar tulossa Xboxille ensi kuussa

Hiekkaiset maisemat saapumassa Xboxille! PAX East -tapahtumassa Brendan "Playerunknown" Greene julisti Miramarin saapuvan PUBGin Xbox One-versiolle toukokuussa.

Playerunknown's Battlegroundsin yksivuotislahja pelaajille – skinit aseille ja uusia loottilaatikoita

PUBG on nyt virallisesti selvinnyt ensimmäisestä vuodestaan, ja tätä juhlistaakseen pelaajille tarjoillaan ekslusiivistä skiniä ja uusia loottiboxeja. Pettymys vai odotettu lisäys peliin? 

Playerunknown's Battlegroundsin uunituore Event Mode aukaistiin liveservereille

Tänään auennut Event Mode tarjoaa vaihtelua perinteisiin pelimoodeihin, ja ensimmäisenä vuorossa on kahdeksan hengen joukkuepelejä.

PUBG-turnauksien katselukokemus mullistuu – PGL-PUBG Spring Invitationalissa valta katsojille

Playerunknown's Battlegroundsin turnauksia on parjattu siitä, että katselukokemus on jäänyt laihaksi yleisölle. Turnausjärjestäjiä on kritisoitu huonoista ratkaisuista pelien esittämisessä. Nyt tähän on tulossa muutos!

Suomalaiset voittoon PUBG StarSeries i-Leaguessa – FaZe lunasti odotukset

FaZe Clan marssi selvään voittoon Anssi "mxey" Pekkosen johdolla viikonloppuna käydyssä StarSeries i-League -turnauksessa!

Twitch Rivals PUBG Invitational tänään - Mukana Twitchin suosituimpia striimaajia

Shroud, forsen, DrDisrispect, chocoTaco ja monia muita Twitchin suosituimpia striimaajia osallistuvat tänään Twitch Rivals PUBG Invitational turnaukseen, jossa taistellaan 100 000 dollarin palkinnosta!