Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Milloin Miramarista saadaan "Esports ready"?

Playerunknown's Battlegroundin uudempi kartta Miramar ei ole vieläkään debytoinut isoissa eurheilu-turnauksissa. Kartan kohtaloa on puitu, ja jopa pidetty äänestyksiä siitä, tulisiko karttaa peluuttaa kilpapelaamisen huipulla ollenkaan?

Playerunknown's Battlegroundsin seuraava Major-turnaus Puolan IEM Katowicessa

ESL ja IEM julkaisivat tiedon, että PUBG tullaan ottamaan mukaan Puolassa järjestettävään IEM Katowise turnaukseen ja palkintoja tullaan jakamaan $50 000 edestä!

Etelä-Koreassa aloitettiin PUBG Survival Series lasereiden loisteessa

Etelä-Korealainen OGN polkaisi uuden PUBG Survival Seriesin käyntiin viikonloppuna lasereiden ja uuden 80-pelaajan PUBG areenan myötä. Tämä esitys ei jättänyt ketään kylmäksi!

Uusia loot boxeja ja esineitä Playerunknown's Battlegroundsiin

PUBG saa tulevina viikkoina uusia lootboxeja ja tavaroita, sekä muutamia bugikorjauksia. Kehittäjätiimi antoi myös lausunnon, mitä huijaajien estämiseksi tullaan tekemään.

Menestys ei tule yksin – Playerunknown's Battlegroundsia riivaavat huijarit

PUBGin noustua pinnalle ja kerättyä huikeat massat pelaajia, mukana on tullut menestyksen tuomat ongelmat: huijarit ja bottaajat.

Playerunknown's Battlegrounds dominoi ensimmäisenä vuotenaan – Miten Early Access -peli rikkoi kaikki ennätykset?

PUBGin ensimmäinen vuosi oli yhtä juhlaa: yli 30 miljoonaa myytyä kappaletta, Vuoden peli -ehdokkuus ja kaikkien aikaisempien ennätysten rikkominen jo early access -vaiheessa.

Playerunknown's Battlegrounds poistuu Early Accessista virallisen julkaisun myötä

PUBG ehti olla yhdeksän kuukautta Early Accessissa ennen virallista julkaisua, ja ehti kehittyä todella paljon ajanjakson aikana; Alpha-raakileesta valmiiksi peliksi ja jopa Vuoden Peli -ehdokkaaksi.

Playerunknown's Battlegroundsin uusi kartta testiservereillä viralliseen julkaisuun asti

Bluehole julkaisi uuden Miramar-kartan ja tiedon, että 1.0-testiserverit ovat auki aina siihen asti, kunnes pelistä ilmestyy virallinen 1.0-versio kaikkien saataville.