Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

post

Neljä suomalaista mukana Puolassa — Ketkä nousevat legendojen joukkoon?

Vuoden 2017 toinen Major-turnaus käynnistyy huomenna sunnuntaina Puolan Krakovassa. PGL:n järjestämässä Counter-Striken maailmanmestaruuskilpailuiksikin kutsutussa turnauksessa on mukana myös joukko suomalaisia.

Taistelupelien ykkösturnaus Evo starttaa tänään - tästä on kyse

Evo (lyhenne sanoista Evolution Championship Series) on maailman suurin ja pitkäikäisin kamppailupelien turnaus

Bazooka Puppiezin Toni "Ube" Häkli kommentoi Overwatch Contendersia: "Kyllä se vielä jotain muuta tuohon tarvitsisi."

Bazooka Puppiez oli yksi Overwatch Contendersin todellisista yllättäjistä. Täysin upouusi joukkue nousi lopulta turnauksen jaetulle 3.-4. sijalle, turvaten itsellensä paikan Contendersin ensimmäisellä kaudella ja jättäen jopa monen pitkäikäisen ammattilaisjoukkueen taaksensa. Otimme yhteyttä Bazooka Puppiezissa pelaavaan Toni "Ube" Häkliin kysyäksemme häneltä joukkueen taustoista ja turnauksen jälkeisistä fiiliksistä.

Hearthstonen seuraava lisäosa on Knights of the Frozen Throne

Hearthstone Spring Championships käynnistyi jyrinällä kun pelin Game Director Ben Brode ja Principal Game Designer Mike Donais antoivat ensimmäiset maistiaiset seuraavasta lisäosasta Knights of the Frozen Thronesta. Elokuussa julkaistavassa lisäosassa on yli 130 korttia, uudet Death Knight hero-kortit, uusi avainsana Lifesteal ja yksinpelihaasteita joista voi voittaa kortteja ja korttipakkoja.

Ninjas in Pyjamas ja Liquid puhtaalla pelillä pudotuspeleihin — Virtus.pro kotimatkalle

ESL One kölnin toinen päivä ja kolmas lohkokierros on takana ja pakka lohkossa aivan sekaisin. Yllätyksiä nähtiin niin ensimmäisissä jatkoonmenijöissä, kuin putoajissakin. Päivä alkoi surkeissa merkeissä puolalaisfanien kannalta. Maailman huippujoukkueisiin kuuluneen Virtus.pron alamäki nimittäin jatkui, kun joukkue kärsi tappion tanskalaiselle Heroicille. Virtus oli ottelussa ottavana osapuolena alusta saakka. Heroic karkasi heti ottelussa tavoittamattomaan johtoon voitettuuaan […]

Space Soldiers jättiyllätykseen ESL:n avauspäivänä — Na’vi ja Cloud9 tahkosivat maratonottelun

ESL One Kölnin ensimmäisenä päivänä pelattiin lohkovaiheen kaksi ensimmäistä kierrosta. Avauspäivään mahtui paljon tiukkoja otteluita, teknisiä ongelmia sekä suuria yllätyksiä.

Overwatch Contendersin mestarit ovat nyt selvillä

Blizzardin virallinen Overwatch-turnaus Overwatch Contenders on päättänyt ”nollakautensa” ja sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan huippujoukkueet ovat nyt selvillä. Voittajajoukkueet nettosivat itselleen 25000 dollaria ja loput 50 000 dollarin palkintopoteista jaettiin muiden playoffeihin yltäneiden joukkueiden kesken.

PENTA Sports Major-turnaukseen! — Mukana myös muun muassa G2, mouz ja yllättäjä Vega Squadron

PGL Krakovan -karsinnat on käyty ja Majoriin edenneet joukkueet ovat selvinneet. Mukana eteenpäin päässeissä joukkueissa ovat muun muassa Miikka “sunNy” Kempin ja Jesse “zehN” Linjalan edustama PENTA Sports, ranskalaisjätti G2 Esports ja jättiyllätykseen yltänyt Vega Squadron.