Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

CS:GO

ESL One Cologne 2020 – turnauksen alkulohkot julki!

Elokuun puolivälissä pelattavassa ESL One Cologne 2020 Euroopan alueturnauksessa nähdään ainoastaan yksi suomalainen, kun Aleksi "aleksib" Virolaisen edustama OG aloittaa taistelun turnauksen voitosta.

Onko Sami ”xseveN” Laasaselle siirto HAVUun lottovoitto?

Vain aika näyttää, mitä edellä mainittu siirtouutinen tuo mukanaan. Fakta on kuitenkin se, että miettii asiaa miltä kantilta tahansa kysymysmerkkejä tulevaisuuden osalta jää useita ilmoille varsinkin, kun puhutaan ENCEstä. Varmasti siirto on Laasasen kannalta loistava ratkaisu ja pelaajalla onkin mahdollisuudet kehittyä uuden organisaation alla.

KOVA täydensi rivistöään – Jarkko ”spargo” Rahja siirtyy joukkueeseen!

KOVA Esportsin CS:GO - joukkue on ollut viime aikoina pienessä myllytyksessä, sillä ensin se tiedotti Nikita "Derkeps" Sirmitevin jäävän tauolle. Nyt puolestaan joukkueeseen liittyy uutena pelaajana Jarkko "spargo" Rahja.

Astralis-tähti palaa kilpakentille – ei pelaa vielä Kölnissä!

Astralis on ollut pitkin kevättä useasti otsikoissa eri medioissa. Joukkue on kokenut useita muutoksia, koskien pelaajien sairauslomia tai pelaajavaihdoksia. Nyt kuitenkin joukkueen kapteenina toiminut Rossander on palaamassa takaisin joukkueen aktiiviseen rosteriin.

ENCE-tähti siirtyy HAVU Gamingiin – osallistuu Valven turnauksiin!

ENCEssä pitkään pelannut Sami "xseveN" Laasanen jatkaa uraansa HAVU Gamingissä, poikkeuksena Valven järjestämät turnaukset, jotka Laasanen pelaa ENCEn riveissä.

Pelaajatauon jälkeen kuohuu! Nuori CS-lupaus tauolle, hREDSiin uusi pelaaja!

Suomen CS-kentässä tapahtuu tällä hetkellä paljon muutoksia!

Flashpointissa menestyneen HAVU:n CS:GO-pelaaja vaihtaa Valorantiin!

Aaro "hoody" Peltokangas kertoo, että motivaatio Counter-Strike: Global Offensiveen on ollut kadoksissa jo pidemmän aikaa.

HAVU Gaming kokoonpanon pyörteissä – tähtipelaaja vaihtaa VALORANTiin!

Aiemmin HAVU Gamingia edustanut Aaro "Hoody" Peltokangas ilmoitti siirtyvänsä kokonaan VALORANTin pariin, asiasta tiedotti HAVU Gamingin - organisaatio.