Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

CS:GO

Ranskalainen LDLC uudisti CS:GO – kokoonpanoaan

Aiemmin Avangersin alla pelannut CS:GO - linari on siirtynyt ranskalaisen LDLC - organisaation alle. Pelaavassa kokoonpanossa on myöskin paluumuuttaja.

FACEIT lopettaa ECS – turnauksen jatkaa keskittymistään uuteen B Site – liigaan

Turnausjärjestäjä FACEIT on ilmoittanut, että vuodesta 2016 lähtien järjestetty ECS - liiga on tullut virallisesti päätökseensä. Kahdeksan liigakauden aikana menestynein organisaatio oli tanskalainen Astralis.

Maikil ”Golden” Selim takaisin fnaticin pelaavaan viisikkoon

Ruotsalaisorganisaatio Fnatic on solminut sopimuksen tutun paluumuuttajan kanssa, sillä Maikil "Golden" Selim palaa ruotsalaisseuran pelaavaan viisikkoon.

North penkitti Jakob ”JUGi” Hansenin – Mathias ”MSL” Lauridsen tilalle

Aiemmin tanskalainen North tiedotti omalla Twitter-tilillään julkaistussa videossa, että Mathias "MSL" Lauridsen palaa tanskalaisseuraan. Samalla AWP-pelaajana Northissa pelannut Jakob "JUGi" Hansen sai väistyä penkin puolelle.

Valve uusimassa järjestelmään koskien syksyllä pelattavaa Major – turnausta

CS:GO - pelin kehittäjä Valve on kokonaan uusimassa järjestelmäänsä koskien marraskuussa pelattavaa Major - turnausta. Kuitenkaan täysin aukoton tämä ehdotus ei ole, sillä se on ristiriidassa esimerkiksi pelaajien kesätauon kanssa.

Dreamhack Open Anaheim – turnauksen suljetuissa karsinnoissa suomalaisväriä

Aiemmin tiedotettiin sekä Euroopan että Pohjois-Amerikan suljettuun karsintaan osallistuvat yhteensä kahdeksan joukkuetta. Euroopan karsinnassa nähdään kaksin verroin suomalaisväriä.

Mathias ”MSL” Lauridsen palaamassa Northiin – kuka saa lähteä?

North ilmoitti Twitter-videonsa päätteeksi Mathias "MSL" Lauridsenin liittyvän joukkueeseen.

Natus Vincere pelaajamyllerryksen keskellä

Organisaatio on penkittänyt slovakialaisveteraani Ladislav "GuardiaN" Kovácsin. On kuitenkin vielä epäselvää, että mikä on veteraanin lopullinen kohtalo.