Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

League of Legends

Riot laajentamassa LoL-universumia?

LoL-hahmoja voidaan tulevaisuudessa nähdä yhä useammissa peleissä.

Koronan raju vaikutus: Organisaatio päättää sopimukset kaikkien tiimiensä kanssa

Vaikka e-urheilu ei olekkaan jäänyt tauolle koronaviruksen vuoksi, aiheuttaa se silti suuria vaikeuksia niin tapahtumajärjestäjille kuin organisaatioillekin.

Worlds 2020: Play-in -vaihe pelattu, group stage alkaa huomenna!

Worldsit ovat hyvässä vauhdissa, ja pelit muuttuvat entistä jännittävimmiksi!

Suurin ja katsotuin e-urheilutapahtuma alkaa – poikkeusoloista huolimatta luvassa kovatasoinen turnaus

Lokakuun 31. päivä kruunataan League of Legendsin maailmanmestari. Telia Esportsin ensimmäistä League of Legends kautta selostaneella Joni "Unlucky Karvis" Oikarisella on antaa vinkit siihen, mitä tiimejä ja pelaajia seurata!

Telia tuo maailman suosituimman videopelin kansalliset liigat Suomeen ja muihin Pohjoismaihin – sarja alkaa tänään!

Tänään alkaa Telia Esports Seriesin League of Legends ottelut. Kansallisissa liigoissa 8000 euron palkintopotista kilpailee kahdeksan joukkuetta, joista kahdella parhaalla on mahdollisuus edetä korkeampiin liigoihin.

eSM-kisoissa viisi eri peliä – kuka tahansa Suomen kansalainen voi osallistua

Vuoden 2019 eSM-kisoissa palkintopotti oli yli 50 000 euroa. Tämän vuoden eSM-kisoista julkaistaan lisätietoja kevään ja kesän aikana.

Viikonlopun kohokohdat: FELin R6 mestari selvillä, ECL10 Playoffit alkavat, NYYRIKKI ja KOVA kutsuttu Suomen LoL-sarjaan

Viikonloppuna tapahtui paljon monessa pelissä, ja kevään etenemistä ei voi olla huomaamatta: Monissa peleissä sarjat alkavat tulla päätökseensä!

Viikonlopun kohokohdat: Uusi suomalaisorganisaatio mukaan LoLiin, ENCEn Road to Rio -turnausmatka päättyi, TikTok Cup alkoi

Viikonloppuna julkistettiin uusi League of Legends -joukkue, ENCEn matka loppui ennen pudotuspelejä, TikTok mukana e-urheiluturnauksessa.