Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

League of Legends

Telia tuo maailman suosituimman videopelin kansalliset liigat Suomeen ja muihin Pohjoismaihin – sarja alkaa tänään!

Tänään alkaa Telia Esports Seriesin League of Legends ottelut. Kansallisissa liigoissa 8000 euron palkintopotista kilpailee kahdeksan joukkuetta, joista kahdella parhaalla on mahdollisuus edetä korkeampiin liigoihin.

eSM-kisoissa viisi eri peliä – kuka tahansa Suomen kansalainen voi osallistua

Vuoden 2019 eSM-kisoissa palkintopotti oli yli 50 000 euroa. Tämän vuoden eSM-kisoista julkaistaan lisätietoja kevään ja kesän aikana.

Viikonlopun kohokohdat: FELin R6 mestari selvillä, ECL10 Playoffit alkavat, NYYRIKKI ja KOVA kutsuttu Suomen LoL-sarjaan

Viikonloppuna tapahtui paljon monessa pelissä, ja kevään etenemistä ei voi olla huomaamatta: Monissa peleissä sarjat alkavat tulla päätökseensä!

Viikonlopun kohokohdat: Uusi suomalaisorganisaatio mukaan LoLiin, ENCEn Road to Rio -turnausmatka päättyi, TikTok Cup alkoi

Viikonloppuna julkistettiin uusi League of Legends -joukkue, ENCEn matka loppui ennen pudotuspelejä, TikTok mukana e-urheiluturnauksessa.

KOVA Esports julkistaa jälleen joukkueen uuteen peliin!

KOVA Esportsin pelivalikoima laajenee jälleen!

NYYRIKKI Esportsin Overwatch-tiimi lopetti – nyt Sami ”höpö” Lehto käyttää tunteja löytääkseen parhaat Valorant-pelaajat

Overwatch oli aikoinaan syynä NYYRIKKI Esportsin perustamiselle - nyt keskittyminen suuntaa muihin peleihin.

BMW sponsoroimaan viittä League of Legendsia pelaavaa organisaatiota

Kiinnostus League of Legendsia kohtaan sen kuin kasvaa, kun nyt BMW ja viisi huippuorganisaatiota lähtevät ajelulle yhdessä.

Suomalaisjoukkue mukaan League of Legendsiin!

ENCE on julkaissut lähtevänsä mukaan League of Legendsiin!