Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

NHL 20

Urheilutoimittajain liitto valitsi vuoden urheilijoita – ensimmäinen vuoden e-urheilija valittu

Urheilijatoimittajain liitto valitsi ensimmäistä kertaa vuoden e-urheilijan - mukana listalla vain urheilupelien pelaajat!

Telian eLiiga on täällä – Kaikki liigajoukkueet mukana

Telian eLiiga alkaa marraskuun alussa 15 Liigajoukkueen voimin.

Virtuaalilätkän uudet suomenmestarit kruunattu!

Viikonloppuna saatiin päätökseen NHL20-pelin Finnish Championship League. Liiga huipentui jo klassikoksi muodostuneeseen 6vs6-finaalisarjaan, joka käytiin HAVUn ja FILADELPHIAN välillä.

Viikonloppuna tarjolla huippukonsolilätkää – kuka pokkaa kirkkaimmat mitalit?

Viikonloppu on täynnä huippukonsolikiekkoa, sillä perjantaina ratkaistaan 1vs1-sarjan suomenmestaruus ja vastaavasti lauantaina vuorossa on 6vs6-sarjan mestaruustaisto, kun finaalissa vastakkain ovat niin ikään vuosi sitten finaalissa kohdanneet HAVU ja FILADELPHIA.

Erik ”EKI” Tammenpää: ”Tasaisuus, hyvät hermot, pelinluku, ja vastustajaan adaptoituminen ehdottomasti neljä isointa vahvuuttani”

Vasta 21-vuotias Erik "EKI" Tammenpää on erittäin tunnettu nimi konsolikiekon parissa. Nuoresta iästä huolimatta Tammenpää on jo päässyt urallaan kokemaan erittäin paljon.

Tutut Mestisseurat mukaan NHL-sarjaan!

Lokakuussa starttaavassa NHL20-pelin uudella kilpasarjakaudella nähdään lukuisia mielenkiintoisia joukkueita, jotka ovat tuttuja jääkiekon puolelta.

SAWO Esports julkaisi ensimmäisen joukkueensa!

SAWO Esports tuo suomalaiseen esportsskeneen savolaista hulluutta ja uudenlaista tuulta.

ENCE palaa NHL-pelin pariin – maailmanmestari ensimmäinen kiinnitys!

ENCE on kasaamassa tauon jälkeen NHL-kilpasarjaan joukkuetta. Organisaation ensimmäinen kiinnitys on nuori Erik "EKI" Tammenpää.