Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

Playerunknown’s Battlegroundsin huippusarjan finaalit käyntiin – Mukana kahdeksan suomalaista huippupelaajaa

PUBG Continental Series Eurooppasarja käynnistyy huomenna, ja kahden viikon selviytymistaisteluiden jälkeen yksi joukkue kuittaa suorituksestaan karhunosan $200 000- palkintopotista!

eSM-kisoissa viisi eri peliä – kuka tahansa Suomen kansalainen voi osallistua

Vuoden 2019 eSM-kisoissa palkintopotti oli yli 50 000 euroa. Tämän vuoden eSM-kisoista julkaistaan lisätietoja kevään ja kesän aikana.

Yksi suomalainen mitalisijoille PUBG Dreamhack Spring Showdownissa

Verkossa pelattava Dreamhack Spring Showdown saatiin päätökseen, ja palkintosijoille mahtui tällä kertaa vain yksi suomalainen huippupelaaja!

TSM vapautti PUBG-joukkueensa – Suomen yksi menestyneimmistä PUBG-pelaajista uuteen lähestulkoon suomalaiseen joukkueeseen!

Team SoloMidissä pelannut Jere “Jembty” Kauppinen on löytänyt uuden osoitteen itselleen PUBGissa, kun herra lähtee pelaamaan suomalaisten Valtteri “Vazku” Jussilan ja Paavo “Pag3” Voutilaisen mukaan Omaken Sportsiin.

Playerunknown’s Battlegroundsiin paladiinejä ja maageja – Uusi päivitys mullistaa koko pelin!

PUBGin pelaajat ovat kauan odottaneet peliä myllertäviä muutoksia, ja nyt uudistuksia on tarjolla roppakaupalla: aina paladiineista barbaareihin, ja maageista taikakristalleihin!

Kourallinen suomalaisia PGS Berliinin karsinnoista jatkoon – Vuoden ensimmäinen huipputurnaus edessä

PGS Berliinin Euroopan karsinnat saatiin eilen maaliin, ja kuusi suomalaista jatkaa eteenpäin kohti vuoden ensimmäistä huipputurnausta ja satojen tuhansien dollarien palkintoja!

Kauden ensimmäisen superturnauksen karsinnat käyntiin vahvalla suomalaisedustuksella – Paikkoja tarjolla 500 000-dollarin finaaleihin

Vuoden ensimmäisen PUBG Global Series- turnauksen Eurooppakarsinnat alkavat huomenna ja mukana on huikeat 19 suomalaista PUBG-huippua!

Tuhosiko Playerunknown’s Battlegroundsin julkaisija pelin tulevaisuuden eurheilussa?

Huippu-PUBGista on tippunut organisaatioita ulos kuin sieniä sateella. Monen syyttävä sormi osoittaa PUBG Corporationia kohtaan. Onko suuttumus aiheellista?