Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Yleinen

Mia ”illbiocandy” Ruumensaari: ”Oma mielipiteeni on se, että porukka ei välitä siitä kumman sukupuolen edustaja on kyseessä jos osaa pelata”

Mia Ruumensaaren ensikosketus konsolikiekkoon tapahtui jo lapsena, joka sitten lopulta vei naisen mennessään. Nykypäivänä hän pelaa konsolikiekkoa SJ Gamingissä.

Pelaajien horoskooppi: SYYSKUU

Syksy hiipii pikku hiljaa, ja illat onkin mukava viettää tietokoneen näytön valossa. Katso, mitä tähdet kertovat serverillä tapahtuvaksi!

Sawo Esports mukaan Suomen e-urheilukentille – ensimmäinen pelaajajulkistus perjantaina!

Torstaina tiedotettiin, että Suomen esports-skene kasvaa savonmaalle uuden organisaation muodossa. Uuden Sawo Esportsin taustalla toimii monelle ennestään tuttuja savolaisia urheiluseuroja.

Digital Racing suomenmestaruudet jakoon – Tuomas Tähtelästä mestari!

Kun kilpailun ennakkosuosikkina lähteneen kaksinkertaisen suomenmestarin kilpailu meni mönkään, antoi se mahdollisuuden muille.

Flashpointissa menestyneen HAVU:n CS:GO-pelaaja vaihtaa Valorantiin!

Aaro "hoody" Peltokangas kertoo, että motivaatio Counter-Strike: Global Offensiveen on ollut kadoksissa jo pidemmän aikaa.

PELAAJIEN HOROSKOOPPI: ELOKUU

Syksy hiipii pikkuhiljaa, ja pelaajien horoskooppi on taas täällä! Katso, mitä tähdet tuovat serverille tässä kuussa.

Vuoden Urheilija – äänestys 2020-luvulle – nykyinen päätös suora pyllistys elektroniselle urheilulle?

Elektroninen urheilu ja kilpapelaaminen on noussut monen suomalaisen tietoisuuteen viime vuosien tuoman loistavan menestyksen takia. Pikkuhiljaa myöskin näitä elektronisen urheilun sankareita on nostettu jalustalle jokavuotisessa Urheilugaalassa. Vaikka elektroninen urheilu onkin ollut hyvin edustettuna muissa gaalan kategorioissa ei sitä ole tähän mennessä laskettu mukaan Vuoden Urheilija - äänestyksen lajilistalle mukaan. Alkuvuodesta 2021 käydään jälleen Urheilugaala, jossa Vuoden Urheilija - äänestyksessä on ensi kertaa mukana myöskin elektroninen urheilu, mutta mukaan on ainoastaan laskettu urheilupelien pelaajat.

Mixerin tähtinimet ovat vapaita siirtymään Mixeristä pois, kuten Tyler ”Ninja” Blevins

Elokuussa 2017 Microsoft perusti striimauspalvelu Mixerin, josta piti rakentua niin ikään striimausalusta Twitchin suurin haastaja. Mixeri teki striimausskenen suurimpien nimien kanssa rahakkaita yksinoikeussopimuksia. Mixerin mentäessä nurin, myöskin striimauspalvelun suuret nimet ovat vapaita etsimään itselleen uuden alustan.