Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Yleinen

FELin CS:GO- ja Overwatch-finaali pelataan tiistaina Tennispalatsissa – Kaksi lajia, kaksi titaania, kaksi haastajaa

Finnish Esports Leaguen (FEL) CS:GO-liiga ja Overwatch Cup -turnaus huipentuvat ensi viikon tiistaina 25.6. Finaaliottelut pelataan Helsingin Tennispalatsin Finnkino-teatterissa. Tänä vuonna FELin Overwatch Cup toimii myös lajin virallisena eSM-turnauksena. Molemmissa finaaleissa on luvassa kutkuttava asetelma, jossa yritetään viimeinkin kaataa lajien vanhat titaanit.

EA puolustaa loot boxien eettisyyttä omaperäisillä sananvalinnoilla – Ei loot boxeja vaan ”yllätysmekaniikoita”

EA:n kanta on selvä, mutta valiovalta vaikuttaa epäileväiseltä.

Eurheilu kohoaa bisneksenä kohta yli miljardin rajapyykin ja samalla kasvaa lajista uhkapelaaminen – Missä peleissä ja turnauksissa raha oikeasti liikkuu?

Eurheilun kasvaessa lajina, ovat myös uhkapelimarkkinat moninkertaistuneet. Suomessa moni ihmetteli, miten videopelit tulivat jopa veikkauksen pitkävetolistoille jo joku aika sitten, ja tästä on tultu vielä huomattavasti eteenpäin.

NHL-videopelin maailmanmestaruus ratkotaan huomenna – Eurooppalaisedustus täysin suomalainen, Erik ”Eki” Tammenpää puolustaa titteliään

Jatkuuko suomalaisten kiekkomenestys myös e-urheilun puolella?

Evolution Arenan e-urheilujoukkue jatkaa uudella nimellä – Pelitalo hakeutui konkurssiin, mutta joukkue haluaa yhä panostaa Turkuun

Turussa nähdään yhä potentiaalia.

PUBG Europe League puolessa välissä – Pystyvätkö suomalaiset joukkueet vielä kapuamaan huipulle?

PUBG Europe League (PEL) on nyt kahdeksan viikon aikataulussaan täsmälleen puolivälissä. Sarjan ensimmäiseen puolikkaaseen mahtui niin yllättäjiä kuin alisuoriutujiakin. Kumpaan kastiin suomalaiset lokeroitaisiin, ja mitkä ovat mahdollisuudet jatkopaikkoihin?

Immortals ja OpTic Gaming yhteisomistukseen yli 100 miljoonan myyntihinnalla – Saman firman alla nyt mm. kaksi Overwatch Leaguen joukkuetta

Luvassa on isoja muutoksia OpTicin alla toimiville joukkueille.

eSM-kisat huipentuivat Vectoramassa – HAVU hienoon turnausvoittoon, Pelaajat.com uusi Dota 2 Suomen mestari

Vectorama-tapahtuman yhteydessä järjestetyt CS:GO ja Dota 2 -turnaukset huipentuivat eilen pelattuihin finaaliotteluihin.