Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Uutiset

Suomenkielisiä uutisia elektronisesta urheilusta ja sen maailmasta. eUrheilu.com tarjoaa laajan valikoiman uutisia sen hetkisistä aiheista, joita kotimainen lukijakunta tahtoo lukea.

Overwatch-Liigan viimeiset joukkueet ja alkamispäivämäärä paljastettiin

Liigan ensimmäisellä kaudella toisensa kohtaavat yhteensä 12 joukkuetta. Myös toiveet suomalaisedustuksesta ovat yhä hengissä.

Overwatchin uusin päivitys vie pelaajat Australian peräperukoille

Overwatchin uusi päivitys julkaistiin eilen kaikilla alustoilla. Päivitykseen sisältyy uusi kenttä ja jo aiemmin PTR:ssä testatut hahmomuutokset D.Va:lle, Mercylle ja Reinheardtille. Päivitykseen kuuluvia muutoksia ovat: Uusi kenttä: Junkertown Aiemmin PTR:ssä julkaistu Escort-kenttä Junkertown on nyt pelattavassa main clientilla. Junkertown sijaitsee armottomassa Australian erämaassa ja sitä hallitsevat lainsuojattomien joukko nimeltään Junkersit, johtajanaan kylmäverinen Kuningatar (Queen). Romuraudan […]

Overwatch Contenders viikko 5: Playoff-joukkueiden joukkio sen kuin hupenee

Vaikka kärkinelikkojen häntäpäät kokivatkin muutoksia, tutut nimet hallitsivat tälläkin viikolla sen kärkeä.

Gwentlemen Invitational etenee puolivärieriin - Suomen joukkue kohtaa karsintavoittajan

Gwentin ensimmäinen joukkueturnaus Gwentlemen Invitional etenee pudotuspeleihin. Suomen edustusjoukkue saa puolivärierissä vastaansa karsintavaiheen yllätysvoittaja Aardvarkin.

HCT Summer Championships viimeiset pudotuspelit pelataan viikonloppuna Amerikoissa

Vuoden 2017 maailmanmestaruuskiertue lähenee loppuaan kun kesämestaruuksien viimeiset osallistujat karsitaan Amerikoissa. Kyseessä on viimeinen tapahtuma joka pelataan ennen kauan odotettua balanssipäivitystä. Tästä huolimatta osa pelaajista onnistui yhä yllättämään valinnoillaan, erityisesti Monsanton kolmen questpakan taktiikka on herättänyt kiinnostusta Twitter-keskusteluissa. Kaikki pudotuspelien pakkalistat ja pelaajat löytyvät helpoiten täältä. Turnauksen todellinen jännitysnäytelmä käydään ennakkosuosikkeihin lukeutuvien Muzahidul "Muzzy" In ja Paul […]

ESL One -turnaus starttaa New Yorkissa: Pelissä neljännesmiljoona dollaria

Turnauksessa pelaa yhteensä kahdeksan huipputason CS:GO-joukkuetta.

NYYRIKKI laajentaa toimintaansa FIFAan

Organisaatio rohkaistui lajin viimeaikaisesta kasvusta Suomessa.

Overwatch Apexin toinen lohkovaihe alkaa tänään - nämä joukkueet taistelevat paikasta playoffeissa

Näyttääkö turnauskeisari Lunatic-Hain asema horjumisen merkkejä?