Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Uutiset

Suomenkielisiä uutisia elektronisesta urheilusta ja sen maailmasta. Eurheilu.com tarjoaa laajan valikoiman uutisia sen hetkisistä aiheista, joita kotimainen lukijakunta tahtoo lukea.

Ilja ”Perfecto” Zalutskiy liittyy Natus Vincereen pelaavaan viisikkoon

Natus Vinceren pelaavaan kokoonpanoon liittyy uusin jäsen, sillä 20-vuotias Ilya "Perfecto" Zalutskiy on allekirjoittanut organisaation kanssa pelaajasopimuksen.

Blast Premier kevät – kauden finaali pelataan Moskovassa

Turnausjärjestäjä Blast on tiedottanut, että Blast Premier kevätkauden finaalit järjestetään Moskovassa. Turnauksessa on palkintopottina 750 000 dollaria.

Tim ”nawwk” Jonasson liittyi Ninjas in Pyjamasin pelaavaan viisikkoon

Nuori 22-vuotias Tim "nawwk" Jonasson siirtyi kuluvalla viikolla legendaariseen ruotsalaisorganisaatioon Ninjas in Pyjamasiin. Nuoren AWP - pelurin hartioille onkin ladattu erittäin isot odotukset.

SJ Gaming ja Rainmaker yhteistyöhön – Elias ”Jamppi” Olkkonen mukana uudessa roolissa

SJ Gaming ja Rainmaker lähtevät kovin tavoittein rakentamaan Rushmode - palvelua. Mukana on myöskin Elias "Jamppi" Olkkonen.

Overwatchin pääsuunnittelija katkaisi pelin muutoshuhuilta siivet

Peliin paljon puhuttuja muutoksia ei tulla ainakaan tällä erää näkemaan.

Daniel ”djL” Narancic jättää valmentajan tehtävät

Ruotsalaisen Daniel "djL" Narancic:n ja GamerLegionin tie on tullut päähänsä, sillä Narancic jättää seurassa päävalmentajan tehtävät. Hän on kuitenkin todennut, ettei häneellä ole aikomusta palata pelaajaksi vaan etsii itselleen uutta valmennuspestiä.

Endpoint kohun keskellä – osallistuu Dreamhack Open Anaheim – turnaukseen

Brittiläinen Endpointin osallistumisoikeudesta Dreamhack Open Anaheim - turnaukseen on aiheuttanut paljon keskustelua niin seuran kuin entisten pelaajien välillä. Turnausjärjestä kuitenkin toteaa omassa tiedotteessaan, että Endpointin osallistuminen turnaukseen on täysin laillinen.

WESG APAC-finaalit peruuntuivat koronaviruspelkojen vuoksi

Turnausjärjestäjä WESG on jälleen ilmoittanut siirtävänsä WESG APAC - finaalien ajankohtaa sekä turnauspaikkaa. Finaalit oli tarkoitus pelata Kiinassa helmikuun puolivälissä, mutta lopulta päädyttiin turnauksen peruuttamiseen Kiinan koronaviruksen takia.