Suomalainen KOVA aloittaa tänään matkansa Northern League of Legends (NLC) -turnauksessa, kun Summer Split 2021 alkaa. KOVA kohtaa tänään 2.6. klo 20.00 ensimmäisessä pelissään Galaxy Racer -joukkueen.

KOVA on toistamiseen NLC:n ainoa suomalaisorganisaatio. Kevätkaudella KOVA sijoittui lohkonsa neljänneksi, ja selvisi pudotuspeleihin, mutta ottelut päättyivät tappioon pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Kun KOVA keväällä 2020 ilmoitti lähtevänsä mukaan League of Legendsiin ja osallistuvansa Telian ensimmäiselle LoL-kaudelle, oli joukkue täysin suomalainen. Joukkueen ydin on jo yli vuoden verran ollut sama: Topissa pelaa Tatu ”Tatuy” Jauhiainen, Botissa Rami ”snurmi” Nurmi ja Support-roolissa Ilmo ”Tiara” Rapeli. NLC:n myötä kokoonpano kansainvälistyi, ja keväällä joukkueessa nähtiin jungler-roolissa Sermend ”Outlandisch” Alhmawendi, joka edelleen jatkaa joukkueessa, ja mid-lanerina tsekkiläinen Libor ”Proker” Kral. Valmentajana kevätkaudella toimi Dennis ”CastielMid” Hoese.

Kesäkaudella KOVAn mid-lanerina nähdään aiemmin ENCEssä ja NYYRIKIssä pelannut Anselmi ”Simpli” Rintanen ja valmentajana kreikkalainen Konstantinos ”Arag0rne” Ziagkliavos. Lisäksi apulaisvalmentajan paikalla nähdään jo Telian sarjan aikaan joukkuetta valmentanut Tommi ”Toba” Kettunen.