Overwatch Leaguen pelaajahankintojen käydessä kuumana uusia kykyjä etsitään kaikin mahdollisin keinoin. Pitkä ja maineikas joukkuehistoria ei kuitenkaan ole ainoa asia jolla on liigajoukkueiden silmissä merkitystä, mistä saimme taas muistutuksen tällä viikolla.

Pääasiassa Twitch-striimaajana toimiva AimbotCalvin kertoi alkuviikon lähetyksessään, että tätä oli lähestytty ensimmäisen kauden aikana Overwatch Leaguen joukkueen (tai joukkueiden) taholta. Calvin kuitenkin päätti hylätä näiden tarjouksen, johon sisältyi 150 000 dollarin vuosipalkka.

Calvinin puhuessa siitä, miksi hän on pitäytynyt rakastamassaan Overwatchissa tuottavampien Fortnite-turnausten sijaan, eräs katsoja kommentoi: ”Raha ei ole maailman ainoa asia.”

”Ei tietenkään, siksi en tehnyt sitä [Fortniteen siirtymistä]. Samasta syystä en lähtenyt Overwatch Leagueenkaan. Kieltäydyin 150 000 dollarista”, Calvin sanoi.

On kuitenkin hyvä muistaa, ettei liigan tarjoama vuosipalkka todennäköisesti eroa merkittävästi Calvinin tämänhetkisestä elintasosta. TwitchStats-sivuston mukaan tällä on noin 3 600 tilaajaa, eli pelkästään näistä hän tienaisi noin 180 000 dollaria vuodessa. Toisaalta liigajoukkueet tarjoavat pelaajilleen asunnon, ruoan, terveysvakuutuksen, ynnä muuta, mikä tasaa vertailua jonkin verran.

Lähde: AimbotCalvin Kuvalähde: Blizzard