Pelijulkaisija Activision Blizzard julkaisi viime viikolla kolmannen vuosineljänneksen tulosraporttinsa. Raportti tarjosi katsauksen yhtiön toimintaan ja myös sen e-urheilupuolen tilanteeseen.

Kaiken kaikkiaan yhtiö on tienannyt tänä vuonna yli 3 miljardia dollaria pelinsisäisistä ostoista, jotka kuuluvat esimerkiksi Hearthstonen ja Overwatchin tulonlähteisiin. Raportissa mainitaan pelinsisäiset ostot sisältävien Live Operations -toimintojen edustavan ”yhtä yhtiön suurimmista kasvumahdollisuuksista”.

Yhtiön mobiilipuolesta huomautetaan, että Hearthstonen pelaajakunta kasvoi merkittävästi mobiilijulkaisun myötä. Näin ollen yhtiö aikoo sijoittaa Activisionin ja Blizzardin pelisarjojen mobiilijulkaisuihin.

Myös Blizzardin Overwatch League tuntuu olevan kaikin puolin menestys, sillä yhtiön tarkoituksena on selvittää miten sen konseptia voidaan soveltaa Call of Dutyyn ja muihin pelisarjoihin.

Hearthstonen kerrotaan saavuttavan yhä uusia pelaajia ja se on jo ylittänyt 100 miljoonan rekisteröityneen pelaajan rajan. Toisaalta raportti mainitsee World of Warcraftin Battle of Azeroth-lisäosan tasanneen Overwatchin ja Hearthstonen tulosta, joiden voidaan siis tulkita olevan laskemaan päin.

Lähde: Activision Kuvalähde: Blizzard