Activision Blizzardin kuluttajatuoteryhmien toimitusjohtaja Tim Kilpin kertoo MCVUK:lle antamassaan haastattelussa Overwatch-elokuvan olevan mahdollinen tulevaisuudessa.

— Itse asiassa se on jotain mistä yhtiö pitäisi todella paljon, Kilpin sanoi.

Tulevan Call of Duty elokuvan osalta Kilpin mainitsi, että Activiosion Blizzard ottaa peleihinsä perustavat elokuvat hyvin vakavasti. Mitään pakkoa elokuvien tekoon yhtiöllä ei kuitenkaan ole.

— Jos käsikirjoitus ja tarina ei ole oikeanlainen emme tee sitä. Jos se(elokuva) on tehty on tehty oikein, sillä on mahdollisuus laajentaa yleisö perinteisen peliyleisön ulkopuolelle.

Overwatch elokuvaa ei toki olla näkemässä vielä lähiaikoina, vaan sen tarinaa kerrotaan animaatioiden, digitaalisten sarjakuvien ja pelin sisäisten tapahtumien kautta. Blizzardin tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluvatkin Overwatchin pääkäsikirjoittaja Michael Chun mukaan muun muassa pidemmät sarjakuvat.

— Uskomme, että pidemmät sarjakuvat antaisivat meille mahdollisuuden tehdä syvempiä tarinoita. Tämä on ehdottomasti meidän tavoitteenamme ensi vuonna.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Blizzard suunnittelee täyspitkää sarjakuvaa, mutta edellinen projekti, Overwatch: First Strike, peruttin marraskuussa 2016. Sarjakuvan piti kertoa Overwatchin perustamis tarina Omnic Kriisin aikana.

Vielä tässä vaiheessa ei ole selvää aikooko Blizzard kertoa juuri tämän tarinan sarjakuvissa, vai onko heillä muita suuunnitelmia.

Lähteet: Dot Esports, Dot Esports, MCVUK