Pahimmillaan Fortnite voi olla äärimmäisen koukuttava peli, mutta harvoin se menee näin pitkälle kuin tässä tapauksessa. Ilmoituksen mukaan floridalainen nainen löi pojaltaan leuan sijoiltaan, koska hän ei suostunut lopettamaan Fortniten pelaamista.

Ann Perugia on 35-vuotias äiti Etelä-Daytonista, Floridasta. Hänet pidätettiin ja häntä syytettiin lapsensa fyysisestä pahoinpitelystä tapahtuneen johdosta. Välikohtauksen on kerrottu tapahtuneen 23. lokakuuta WFLAn mukaan.

Tietojen mukaan äiti oli pyytänyt poikaansa menemään suihkuun, mutta poika oli ”unohtanut” käydä suihkussa. Myöhemmin äiti oli kysynyt uudestaan, oliko poika jo käynyt suihkussa ja kun vastaus oli ”ei”, niin tämän jälkeen äiti käveli kylpyhuoneeseen ja löi poikaansa niin, että hänen leukansa meni sijoiltaan.

Perugian puoli tarinassa on se, että hän seurasi poikaansa kylpyhuoneeseen kieltävän vastauksen jälkeen ja kysyi pojalta, miksi hänellä oli tuollainen asenne, johon poika vastasi ”vihaan sinua, etkä sinä tee minulle mitään.”

Tapahtuneen jälkeen Perugian väitetään soittaneen lapsen isälle, Brian Butlerille, jotta hän voisi tulla hakemaan lapsen pois. Kun pojan isä saapui, niin lapsi oli seissyt pihalla säkillinen vaatteita mukanaan. Lopulta Perugia oli tullut ulos ja käskenyt Butleria ottamaan poikansa mukaan ja lähtemään.

Perugian pidätyksen jälkeen 10-vuotias poika oleskelee tällä hetkellä tätinsä luona, koska hänen isällään ei ole täyttä oikeutta huoltajuuteen WFLAn mukaan.

 

Lähde: VPEsports

Kuvalähde: TechSpot & VPEsports