Applen ja Epic Gamesin välinen kiista ei näytä laantuvan. Kiista alkoi siitä, että Apple sulki Epicin kehittäjätunnukset tulkittuaan Epicin rikkoneen osapuolten välistä sopimusta Fortniten maksupalveluihin liittyen. Tämä oikeuskiista sai väliaikaisen ratkaisun viime kuussa, kun tuomioistuin totesi Epic Gamesin syyllistyneen sopimusrikkomukseen ja määräsi studion maksamaan Applelle korvauksia Fortnite-myynneistä. Epic Games kuitenkin kertoi valittavansa päätöksestä ylempään oikeusasteeseen.

Siitä huolimatta, että studio aikoo valittaa päätöksestä, on Epic Games tehnyt töitä sen eteen, että Fortnite saataisiin palautettua App Storeen. Epic on maksanut Applelle oikeuden määräämät kuusi miljoonaa dollaria ja poistanut pelistä suoraan Epicille menevät maksut. Epic Gamesin toimitusjohtaja Tim Sweeney jakoi Twitter-tilillään tämän viestin, jonka oli lähettänyt Applelle.

Apple ei toimenpiteistä huolimatta aio palauttaa Epic Gamesin kehittäjätunnuksia ennen kuin oikeusprosessin valitusoikeus on lopullisesti päättynyt. Siihen voi mennä jopa viisi vuotta, joten se tarkoittaa, ettei iOS-laitteiden omistajien tarvitse hetkeen edes haaveilla pelaavansa Fortnitea.

Sweeney on vastauksen saatuaan avautunut Twitterissä siitä, että hänen mielestään Apple on valehdellut väittäessään koko maailmalle, että Epic toivotetaan tervetulleeksi takaisin App Storeen mikäli ”he pelaavat samoilla säännöillä kuin muutkin”. Siitä huolimatta, että Epic on muuttanut toimintaansa ja noudattaa täysin Applen sääntöjä, ei paluuta ole näkyvissä. Kiista tulee siis luultavasti jatkumaan kiihkeänä.