Aleksi ”Aleksib” Virolainen kertoi IS:lle tekemässään haastattelussa, että OG:n upouusi CS:GO-joukkue tulee debytoimaan cs_summit five -tapahtumassa, joka starttaa 12. joulukuuta.

Viikkojen neuvottelujen ja huhujen jälkeen OG julkaisi vihdoin CS-joukkueensa eilen iltapaivällä. Joukkueessa ovat mukana Virolaisen lisäksi Nathan “NBK-” Schmitt, Valdemar “valde” Bjørn, Issa “ISSAA” Murad, ja Mateusz “mantuu” Wilczewski.

Kunhan cs_summit -tapahtuman järjestäjä Beyond the Summit vahvistaa asian, tulee OG täydentämään kuuden joukkueen turnauksen, johon on varmistunut jo viisi tasokasta joukkuetta: mousesports, MIBR, FURIA, G2, ja Virtus Pro.

Lähteen mukaan OG on parhaillaan valmistautumassa tuleviin koitoksiinsa Puolassa. Valmistautumisen tavoitteena on päästä harjoittelemaan ja tutustumaan uusien joukkuetovereiden kanssa. Esimerkiksi englanniksi puhuminen pelin aikana vaatii joukkueelle totuttelemista. Joukkueella ei ole myöskään vielä valmentajaa.

Joukkueessa on jo kuitenkin roolitukset selvillä. Aleksib tulee olemaan joukkueen kapteeni ja mantuu on AWP-pelaajan roolissa. ISSAA ja valde tulevat olemaan joukkueen kivääripelaajat, kokeneen NBK-n ollessa joukkueen eräänlainen tukipilari.

Cs-summit five -turnaus tulee olemaan joukkueelle hyvä suunnannäyttäjä, sillä turnaukseen osallistuu ennalta sopivan tasoisia vastustajia OG:lle, Astraliksen, Liquidin ja EG:n jättäessä turnauksen väliin. OG lähtee Virolaisen sanoin turnaukseen realistisin odotuksin ja tekemään parhaansa.

Turnaus pelataan Los Angelesissa ja rahaa on jaossa 150 tuhatta dollaria.

 

lähde: is

kuva:og