BLAST Premier Spring -turnauksen C-lohko sai eilen päätöksensä, kun finaalissa kohtasivat OG ja G2. Jännittävässä kolmanteen karttaan venyneessä ottelussa G2 vei pidemmän korren ja voitti 2-1.

Molemmat joukkueet varmistivat sijoituksillaan paikan Moskovan BLAST-sarjan finaalitapahtumasta. G2 sai C-lohkon voitosta lisäksi 50 000 dollaria ja OG 35 000 dollaria.

OG pelasi upean turnauksen, kun otetaan huomioon, kuinka vähän aikaa joukkue on pelannut yhdessä. Tammikuun lopussa OG vahvisti rivejään, kun joukkueen valmentajan pestin otti tanskalainen Casper ”ruggah” Due.

Vasta alle kuukauden pestissään viihtynyt Due twiittasi ennen OG:n turnauksen ensimmäistä ottelua, että jos joukkue selviytyy C-lohkosta suoraan finaaleihin, niin viikinkimäinen parta saa lähteä.

OG kaatoi sunnuntai-iltana toistamiseen turnauksessa amerikkalaisjoukkue Evil Geniusesin ja voitto oli sinetti sille, että joukkue tullaan näkemään Moskovan finaalitapahtumassa. Tämä tarkoitti myös sitä, että Duen parta sai lähteä.

Tanskalaisvalmentaja piti lupauksensa ja viittasi twiitin hashtagissa ”#13yearsold” ikävuosien karanneen parran lähdön myötä.

Aleksib pääsi voitetun EG-pelin jälkeen James Banksin syyniin ja humoristisesti harmitteli valmentajansa luopumista parrasta.

Due sai myös organisaationsa puolesta hiukan kuittalua, kun OG:n CS:GO-joukkueen virallinen Twitter-tili twiittasi hauskan videon tanskalaisesta.

 

Kuvalähde: HLTV