Ninjas in Pyjamas oli pitkän aikaa yksi Overwatchin tunnetuimmista suomalaiskokoonpanoista, kunnes organisaatio sanoi heidät irti heidät viime kesäkuussa. Tästä takapakista huolimatta joukkue onnistui pitämään pintansa ja selviytymään vaikeuksiensa ylitse: Se taisteli tiensä Overwatch Contendersin ensimmäiselle kaudelle ja teki sponsorisopimuksen elektroniikkaliike Gigantin kanssa, brändäten itsensä Team Gigantiksi ja yltäen mitalisijoille Assembly Summerin Overwatch-turnauksissa.

Eilen Over.gg uutisoi Team Gigantin uusimmasta uudistuksesta: Joukkueen pitkäaikainen pelaaja Aleksi ”Zuppehw” Kuntsi on jättänyt Team Gigantin taaksensa ja siirtynyt Yhdysvaltalaisen Misfitsin riveihin. Kuntsi pelasi Team Gigantissa suppport/flexinä, tunnetuimpana hahmonaan Ana.

Kuntsin tuominen mukaan joukkueeseen on osa Misfitsin viimeaikaista rosteripäivitystä. Vaikka varmuutta asiasta ei vielä ole, organisaation tavoitteena on todennäköisesti riviensä vahvistaminen tulevaa Overwatch-Liigaa varten, jossa se hallitsee Miami-Orlandon liigapaikkaa. Mutta koska organisaatioiden olemassaolevat pelaajat eivät ole automaattisesti mukana liigajoukkueissa, on vielä epäselvää tuleeko Kuntsi puolustamaan suomalaisten kunniaa Overwatch-Liigassa.

Team Gigantti puolestaan paikkasi Kuntsin jättämän pelaajapaikan palkkaamalla joukkoonsa aiemmin Yhdysvaltalaisen Hammers Esportsin riveissä pelanneen Jonas ”Shaz” Suovaaran.

”Olemme harjoitelleet hänen kanssaan hieman yli viikon verran. Hän sopii vaivatta joukkueeseen ja olemme pärjänneet peleissä erinomaisesti. En usko, että tasomme on laskenut laisinkaan”, Team Gigantin Joonas ”zappis” Alakurtti kommentoi Over.gg:lle.

Team Gigantti pääsee testaamaan uutta kokoonpanoaan kun näiden Overwatch Contenders -taival alkaa 19. elokuuta. Joukkue kohtaa tällöin ensimmäisessä ottelussaan nollakauden voittajan eUnitedin. Team Gigantin kattava pelaajakokoonpano on:

  • Joonas ”zappis” Alakurtti (Flex)
  • Tuomo ”Davin” Leppänen (DPS)
  • Jiri ”LiNkzr” Masalin (Flex)
  • Benjamin ”BigG00se” Isohanni (Support)
  • Joona ”Fragi” Laine (Tank)
  • Jonas ”Shaz” Suovaara (Support)

Lähteet. Over.gg, Over.gg Kuvalähde: Team Gigantti