Aleksi ”Aleksib” Virolaisen ja OG:n pelit jatkuvat perjantaina Lontoossa, kun BLAST Spring Seriesin C-lohko pyörähtää käyntiin. OG lähtee otteluihin haastajan asemassa, sillä lohkosta löytyvät kolme tämän hetken HLTV-maailmanlistan top-10 joukkuetta. OG:n (#25) lisäksi kiven kovassa lohkossa mukana ovat 100 Thieves (#10), G2 (#8) ja Evil Geniuses (#5).

OG pääseekin heti ensimmäisessä ottelussaan kovaan testiin, kun 14. helmikuuta perjantai-illan BO3-ottelussa vastaan tulee Evil Geniuses. Perjantain aikaisemmassa ottelussa kohtaavat lohkon muut kaksi joukkuetta, 100 Thieves ja G2.

OG pelasi viimeisimmät ottelunsa ICE Challenge -turnauksessa, jossa he näyttivät ailahtelevia otteita, ottaen ensin päänahan ENCEstä alkuvuoden odotetuimmassa kamppailussa. Lopputurnaus ei mennyt yhtä vakuuttavasti OG:n hävitessä Natus Vincerelle ja MAD Lionsille.

Lohkon kahdelle parhaalle on luvassa suora paikka BLAST Spring Seriesin finaalitapahtumaan, johon tiensä ovat selvittäneet jo FaZe, NA’VI, Liquid ja Complexity. Lohkon kaksi huonoiten sijoittunutta hakevat finaalipaikkaa Showdown -turnauksen kautta, jossa he liittyvät Astraliksen, NiP:n, Vitalityn ja MIBR:n joukkoon.

BLAST Spring Seriesin C-Lohkossa on rahaa jaossa yhteensä 100 tuhatta dollaria, josta voittaja kuittaa 50 tuhatta, toinen 35 tuhatta, kolmas 10 tuhatta ja neljäs 5 tuhatta dollaria.

Turnausta pääset seuraamaan BLAST Premierin Twitch-kanavalla.

 

Turnauksen aikataulu:

 

Perjantai 14. helmikuuta

17:30 100 Thieves – G2 (BO3)

21:30 Evil Geniuses – OG (BO3)

 

Lauantai 15. helmikuuta

17:30 Hävinneiden ottelu (BO3)

21:30 Voittajien ottelu (BO3)

 

Sunnuntai 16. helmikuuta

17:30 Hävinneiden ottelun voittaja – Voittajien ottelun häviäjä (Consolidation Finaali) (BO3)

21:30 Finaali (BO3)

 

lähde: HLTV

kuva: @NBK