HAVU Gaming hyvästelee kapteeninsa kun Aleksi ”Aleksib” Virolainen ei jatka sopimustaan vuodelle 2018.

”Haluan kiittää organisaatiota ja joukkuetovereitani kuluneesta vuodesta. Jokaisen matkan täytyy päättyä joskus ja nyt oli minun vuoroni. HAVUssa onnistuimme voittamaan melkolailla kaikki kilpailut joita Suomessa pelattiin ja keräsimme upeita muistoja matkan varrelta.” Kertoo Virolainen HAVUn virallisessa tiedotteessa.

”HAVUn puolesta haluamme kiittää Aleksia kaikesta siitä työstä minkä hän on tehnyt CS:GO joukkueen eteen. Aleksi oli ratkaiseva osa kokoonpanoa ja on kehittynyt huimasti kapteenina, mikä tekee hänestä loistavan pelaajan mille tahansa joukkueelle. Uskomme, että Aleksilla on loistava tulevaisuus edessä, ja toivotamme hänelle kaikkea parasta tuleviin haasteisiin” Kommentoi puolestaan HAVUn toimitusjohtaja Lasse Salminen.

Aleksin lähtö ei joukkueen faneille tule yllätyksenä, sillä mies ei ole pelannut joukkueen otteluissa muutaman viime viikon aikana. Vielä ei ole tietoa minne Aleksi jatkaa seuraavaksi, mutta esimerkiksi CS:GO uutissivusto HLTV:n foorumeilla on pitkään huhuttu, että Aleksi saattaisi olla osa ENCEn tulevaa joukkuetta.

Lähde ja uutiskuva: HAVU Gaming