Aleksi ”Aleksib” Virolainen kertoo OG:n Youtubekanavalla hänen CS:GO -urastaan ja kuinka hän on paljon onnellisempi pelatessaan OG:ssa, kuin suomalaisessa ENCEssä.

ENCE teki yhden vuoden 2019 kohutuimmista pelaajamuutoksista, kun he ilmoittivat penkittävänsä Virolaisen juuri ennen StarLadder Berliinin Major-turnauksen alkamista. Virolainen kuitenkin pelasi vielä kyseisen turnauksen kunnialla loppuun.

Se oli todennäköisesti yksi vuoden shokeeraavimmista pelaajamuutoksista koko skenessä, sillä Aleksib:n kanssa ENCE oli noussut aivan CS-maailman kirkkaimmalle huipulle. ENCEn fanit olivat ihmeissään ja suurin osa ei ottanut kyseistä penkittämispäätöstä hyvällä.

ENCE onkin pelannut Aleksib:n korvanneen Miikka ”suNny” Kempin kanssa uudella kokoonpanollaan paljon heikommin verrattuna aikaisempaan. Aleksib on löytänyt uuden kodin lupaavasta OG:n joukkueesta.

OG tähti kertoi BLASTIlle Spring series -tapahtuman aikana tekemässään haastattelussa omasta urastaan ja hänen ajastaan OG:ssa. Mielenkiintoisin haastattelun aihe oli varmastikkin tämä kyseenalainen penkitys ja mitä hän itse on siitä mieltä.

”Nautin ajastani paljon enemmän OG:ssa. Nautin ajastani jokaisen pelaajan kanssa ja myös koko joukkueen kanssa vietetystä ajasta. Olen kaiken kaikkiaan paljon onnellisempi. En välitä kommenteista, jotka liittyvät tilanteeseeni ENCEn kanssa, keskityn nyt vain OG:seen ja odotan tulevaa innolla.”

 

Aika diplomaattinen vastaus, joka saattaa kuitenkin tarkoittaa sitä, että ENCEssä saattoi olla jotain joukkueen sisäisiä asioita, jotka eivät toimineet ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Aleksib on ollut osa OG:ta vasta muutaman kuukauden, mutta jo nyt nauttii ajastaan enemmän, kuin entisessä joukkueessaan.

OG ja ENCE kohtasivatkin heti vuoden 2020 ensimmäisessä lan-tapahtumassa ICE Challengessa, OG:n voittaen ottelun suoraan kahdessa kartassa. Virolainen kertoikin olleensa poikkeuksellisen innoissaan kohdatessaan entisen joukkueensa.

OG oli iloinen voitostaan , vaikka lopputurnaus ei mennytkään ihan putkeen, joukkueen sijoittuessa sijoille 5-8.

Aleksib ja OG -fanit saavat jännittää, miten joukkue pärjää tulevissa tapahtumissa. Heidän seuraavat ottelunsa pelataan 7. maaliskuuta  ESL One Rio 2020 Minor Euroopan suljetuissa karsinnoissa.

 

lähde: OG / youtube

kuva: OG/ youtube