Flashpointin toisen kauden ensimmäisellä viikolla nähtiin nähtiin sunnuntai-iltana, kuinka viime aikoina huonolla kisamenestyksellä pelannut OG heräsi serverillä. Cloud 9 hävisi suoraan kahdessa kartassa suomalaisen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtamalle OG:lle.

Debyyttinsä turnauksensa tehnyt Cloud 9 hävisi molemmat alkukarsintojen pelinsä ja sai yhteisöltä lempinimen Clown 9. Joukkue palkkasi CS:GO-yhteisössä erittäin tunnetun kärkiottelujen selostajan Henry ”⁠HenryG⁠” Greerin kasaamaan uuden joukkueen ja odotukset olivat korkealla. Nopeasti häviön jälkeen Greer näytti Twitterissä annoksen itseironiaa ja otti kantaa Clown 9 -kommenteille.

OG:n pelinjohtaja Virolainen näytti vakuuttavia otteita etenkin pelin ensimmäisessä kartassa Nukessa. Pelinjohtaja kirjasi itselleen 44 tappoa, joka oli 13 enemmän, kuin tulostaulukon seuraavalla pelaajalla. OG:n voitto Nukessa näytti hetken karkaavan joukkueen käsistä, mutta eväämällä kartan voiton Cloud 9:ltä kolme kertaa, OG onnistui nappaamaan voiton toisella jatkoajalla.

Virolainen oli hyvässä vireessä myös pelin toisessa kartassa Miragessa. Tappoja hän nakutti tauluun 24 ja oli jälleen koko kartan paras pelaaja. Tappojen ja kuolemien erotus oli Virolaisella vaikuttavat +33 kahden kartan jälkeen.

OG:n pelit jatkuvat perjantaina, kun he kohtaavat amerikkalaisen Gen. G:n, jolle he hävisivät Flaspointin ensimmäisellä kierroksella. Kohtaamisesta on tarjolla paikka ryhmän C finaaliin, jossa vastassa on Virtus Pro.

Lähde: hltv.org