Tunnetun CS-toimittaja Jarek ”DeKay” Lewisin lähteiden mukaan bulgarialainen AWPer Valentin ”poizon” Vasilev neuvottelee OG:n kanssa paikasta heidän uudessa CS:GO -rosterissaan. On odotettavissa, että poizon täyttää paikan, jota alun perin kaavailtiin Elias ”Jamppi” Olkkoselle.

AWPer muutosta OG:n tulevalle rosterille ei ole vielä täysin vahvistettu, mutta useat lähteet ovat viitanneet, että Jampin vanhan VAC-bännätyn tilin takia OG:n tähtäin on siirtynyt 20-vuotiaaseen poizoniin, joka pelaa tällä hetkellä Windigossa.

Uutisoimme aikaisemmin ENCEn ja Team Vitalityn vaikeuksista päästä yhteisymmärrykseen penkitettyjen pelaajiensa siirtosummista, joita OG tarjoaa. Nyt lähteen mukaan edistystä on tapahtunut ja ollaan entistä lähempänä Nathan ”NBK-” Schmittin ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen siirtoa.

Poizon on Jamppia kokeneempi pelaaja, sillä hänelle on enemmän kokemusta CS:GOn korkeimman tason peleistä. Bulgarialainen murtautui kilpapeliuralleen vuonna 2017 BPro Gamingin kanssa ja tuli tunnetuksi liityttyään Windigoon lokakuussa 2018.

Poizonin isoin saavutus on maaliskuussa voitettu WESG 2018 World Finals -turnaus, josta Windigo lähti muhkean $500,000 potin kanssa. Nuorukainen on ollut yksi Windigon parhaista pelaajista ja hänen rating lukema on ollut negatiivisella puolella ainoastaan kahdessa LAN-tapahtumassa sen jälkeen, kun hän liittyi Windigoon 2018 HLTV:n mukaan.

Windigo on kommunikoinut englanniksi heinäkuusta lähtien, kun he päättivät luopua täysin bulgarialaisesta kokoonpanosta, joten poizonille tuskin on ongelma siirtyä kansainväliseen rosteriin.

OG:n organisaatio on perustettu 2015 loppuvuodesta ja heidät tunnetaan parhaiten Dota2 -videopelistä, jossa organisaation rosteri on niittänyt menestystä.

 

 

Lähde: Dexerto & Dot Esports

Kuvalähde: dexerto