OG:n alkuvuosi ei ole todellakaan ollut mitään voittojen riemujuhlaa: Kolme suurta turnausta, IEM Katowice, Cs_summit 7, ja Blast Premier Spring Groups ovat menneet penkin alle. CS-analyysivideoista tutuksi tullut Roope ”RobuJohnson” Leppänen julkaisi eilen päivällä videon, jolla hän analysoi ja pohtii OG:n muutoksen tarvetta. Myöhemmin illalla HLTV julkaisi uutisen, jonka mukaan OG olisi penkittämässä Nathan ”⁠NBK-⁠” Schmittin. HLTV nojaa uutisessaan VaKarmin julkaisuun.

Kun on pohdittu, kenet OG:sta laitettaisiin vaihtoon, on esille noussut Issa ”⁠ISSAA⁠” Murad. Leppänenkin käy aihetta läpi videollaan, ja Muradin ongelmiksi mainitaan esimerkiksi kommunikaatio ja se, että hänen pitäisi olla yksi joukkueen tähtipelaajista. HLTV:n uutisessa mainitaan myös Muradin korkea pingi, joka aiheuttaa ongelmia, kun kaikki ottelut pelataan onlinessa.

VaKarmin julkaisussa kuitenkin uskotaan vahvasti kuitenkin siihen, että Schmitt on se, joka korvataan uudella pelaajalla. Julkaisun mukaan syynä on eroavaisuudet pelillisissä visioissa Schmittin ja muun joukkueen välillä.

Katso alta RobuJohnsonin video OG:n tilanteesta:

Lähde: VaKarm, HLTV, RobuJohnson