Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Alkaako taas suomalaisessa CS:GO:ssa shuffle? KOVA penkittää pelinsisäisen johtajansa

KOVAn CS:GO-kokoonpanossa tapahtuu muutoksia.

Petteri "peku" Jaakkola liittyi KOVAan heinäkuussa 2019. (Kuva: KOVA)

Viime pelaajatauon jälkeen, kuten tavallista, nähtiin paljon muutoksia kotimaisissa CS:GO-rostereissa. SJ vaihtoi lähes koko rosterinsa uuteen, hREDS toivotti uusia pelaajia tervetulleeksi ja ENCE ja HAVU kävivät kauppaa pelaajistaan. KOVA selvisi sufflesta pienillä muutoksilla, sillä vaihtoi ainoastaan yhtä pelaajaa Nikita “derkeps” Sirmitevin jäätyä tauolle.

Nyt kuitenkin KOVA ilmoittaa, että joukkueen pelinsisäisenä johtajana toiminut Petteri “peku” Jaakkola on penkitetty 10. maaliskuuta alkaen. Jaakkola on ollut osa KOVAn CS:GO-joukkuetta heinäkuusta 2019. KOVAn tiedotteessa organisaation General Manager Timo Tarvainen kommentoi asiaa seuraavasti:

– Henkilökohtaisesti ajattelen, että pahin osa tätä työtä on kertoa huonoja uutisia hyville ihmisille, mutta se on tämän lajin luonto. Nyt etsimme uutta pelaajaa kokoonpanoon, ja ilmoitamme siitä ku etsintä on päättynyt.

KOVAn tavoitteet ovat olleet alusta asti korkealla, ja tavoitteena on kilpailla korkeimmalla mahdollisella tasolla. CS:GO-kokoonpanon suoritukset eivät kuitenkaan ole kohdanneet organisaation odotusten kanssa, ja tilanne on jatkunut jo jonkin aikaa. KOVAn tämän hetkinen HLTV-sijoitus on 138, kun korkeimmillaan se on nykyisellä kokoonpanolla ollut 67. Nähtäväksi jää, mistä KOVA nappaa uuden pelaajansa kokoonpanoonsa, ja aiheuttaako se liikehdintää muissa tiimeissä.

Eurheilu.comin ja KOVA Esportsin omistaa Esports media solutions Oy.

Elina Laurila

Kiinnostunut e-urheilusta ja tarinoista, joita sen parissa työskentelevillä on kerrottavanaan. Twitter: @elina_alaurila, TikTok: etyller

Ei kommentteja

Kommentoi

Voit kommentoida jättämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi tai kirjautumalla sisään. Kirjautuminen ei ole pakollista.