Suomessa on jo vuosikymmeniä nähty suosittuja firmaliigoja aina salibandysta eukonkantoon, mutta tietokonepelaajia ei ole otettu huomioon tähän asti näissä karkeloissa. Kanaliiga on vasta perustettu firmaliiga, jossa pelataan erilaisia turnauksia Playerunknown’s Battlegroundsissa. Liigan sivuilla painotetaan, että taitotasolla ei ole väliä ja hauskan pitäminen on liigassa kaikkein tärkeintä. Kilpapelaamisen suosion kasvu alkaa nyt nähtävästi vihdoinkin näkyä myös perinteisemmissä formaateissa, kun Yle näyttää Overwatchia ja firmoissa aletaan mitellä PUBG:ista. Voidaan puhua jo suuresta muutoksesta!

Kanaliigaan ensimmäisen turnauksen rekisteröityminen on tällä hetkellä auki, ja tulevaan turnaukseen on ehtinyt ilmoittautua jo tämän uutisen kirjoitushetkellä 16 joukkuetta. Ensimmäinen turnaus pelataan duo-pelimuodossa, ja mukaan mahtuu yhteensä 40 joukkuetta. Jos firmaliigat ovat kiinnostaneet, mutta urheilullisuutta ei ole ehkä löytynyt niitä sporttisempia haasteita varten tämä saattaa olla juuri sinun juttusi! Vihdoinkin me nörtitkin voimme osallistua firmojen välisiin mittelöihin!

Rekisteröinti turnauksen ensimmäiselle kierrokselle jatkuu niin kauan kuin paikkoja riittää, ja ensimmäiset ottelut pelataan syyskuussa. Rekisteröitymään pääsee tästä linkistä.

Lähde: kanaliiga.fi